αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Για το ζώδιο Ζυγός το έτος 2022 ευνοεί την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και γενικότερα τα κέρδη από το εργασιακός σας περιβάλλον. Η σχέση σας με τον / την σύντροφό σας είναι καλή, όπως και οι σχέσεις σας με τους συγγενείς σας. Δεν είναι καλή χρονιά για τις έγκυες γυναίκες, θέλει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εγκυμοσύνη σας.

Σταδιοδρομία, εισόδημα και κέρδη
Η διέλευση του Πλανήτη Κρόνου από το 11ο οίκο ευνοεί την ενσωμάτωση σας σε κάποια κοινωνική ομάδα. Ο ενδέκατος οίκος είναι επίσης ο οίκος των ελπίδων και των επιθυμιών σας, των ιδανικών και των στόχων σας στη ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα ανακαλύψετε εάν έχετε εργαστεί ή όχι αποτελεσματικά για να επιτύχετε αυτά τα ιδανικά. Ο Κρόνος στον ενδέκατο οίκο θα επιφέρει τα αποτελέσματα που έχετε προσπαθήσει να επιτύχετε, εάν και εφόσον έχετε προετοιμαστεί καλά. Η διέλευση του Κρόνου από το 11ο οίκο θα σας εκπληρώσει όλες σας τις επιθυμίες. Αναμείνετε βοήθεια από γνωστούς και φίλους σας. Ξαφνικά κέρδη θα σας χαροποιήσουν. Είναι σημαντικό με την διέλευση του Δία από το 2ο οίκο να κατανοήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να αξιοποιήσετε τα κέρδη σας με το καταλληλότερο τρόπο. Δεχθείτε συμβουλές από την οικογένειά σας και τον / την σύντροφό σας.
Δώστε προτεραιότητα σε σημαντικά πράγματα για εσάς. Είναι η κατάλληλη χρονιά να θέσετε νέους στόχους. Δεχθείτε την νέα εργασία που σας προτείνουν. Η αλλαγή στην εργασία σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο είναι σαφώς προς το καλύτερο.
Επενδύστε τα κέρδη σας, δώστε την δυνατότητα στον εαυτό σας να κερδίσει περισσότερα από όσα περιμένατε. Μην διστάσετε να τοποθετήσετε χρήματα σε ακίνητη περιουσία. Επενδύστε γενικότερα, «ανοιχτείτε» αν είσαστε ελεύθερος επαγγελματίας. Πάντα με προσοχή και με ωριμότητα δεχόμενος συμβουλές περισσότερο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Αγάπη, οικογένεια και κοινωνική ζωή
Κέρδος και ευχαρίστηση μέσα από την οικογένεια και τα παιδιά. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά πρόκειται να είναι καλές. Οι σχέσεις αγάπης σας θα μπορούσαν να είναι καλύτερες αν είσαστε συγκαταβατικοί και υπομονετικοί.

Εκπαίδευση και ταξίδι 
Είναι καιρός να δημιουργήσετε. Χρησιμοποιήστε τις διανοητικές ικανότητες και ξαφνιάστε τους άλλους. Οι φοιτητές και γενικότερα όσοι σπουδάζουν, μαθητές κτλ, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μερικές δυσκολίες εύκολα, κάνοντας υπομονή και θέτοντας εφικτούς στόχους.

Υγεία
Δώστε προσοχή στην υγεία σας ιδιαίτερα εάν είσαστε έγκυος. Η παρακολούθηση από γιατρό σε ασήμαντα για εσάς γεγονότα θα ήταν το καλύτερο για αυτή την χρονιά

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις