αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Εισαγωγή στη Νουμερολογία

Εισαγωγή στη Νουμερολογία

Η νουμερολογία είναι ίσως η πιο εύκολη "τέχνη" για να προβλέψεις και να διαγνώσεις καταστάσεις & να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου. Για να ξεκλειδωθούν τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τους αριθμούς μας, χρειάζεται απλά και μόνο να γνωρίζουμε την ημερομηνία γέννησης μας.

Υπάρχουν 11 αριθμοί που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή των διαγραμμάτων της Νουμερολογίας. Αυτοί οι αριθμοί είναι οι 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11 και 22. Ο αριθμός που προκύπτει από το άθροισμα των αριθμών της ημερομηνίας γέννησης ή από τους αριθμούς που αντιστοιχούν στα γράμματα του ονόματός σας, προστίθενται οι αριθμοί που τον αποτελούν μέχρι να βγει τελικός αριθμός ίσως με έναν από τους παραπάνω. Ο κάθε ένας αριθμός αντιστοιχεί σε διαφορετικά χαρακτηριστικά και εκφράζει διαφορετικά πράγματα.

Η πρώτη εκτίμηση στη νουμερολογία είναι η ημερομηνία γέννησης (το έτος πρέπει να γράφεται ολόκληρο και όχι μόνο τα δύο τελευταία ψηφία (πχ. 1977 και όχι 77)).
Μετατρέπεται επίσης και το όνομα σας σε ένα από τους 11 προαναφερόμενους αριθμούς. Παρακάτω βλέπουμε το πίνακα που αντιστοιχεί στο ελληνικό αλφάβητο:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
-
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ο
Π
Ξ
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
-
Χ
Ψ
Ω

Σημείωση: Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το όνομα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για όλους τους υπολογισμούς, είναι το πλήρες όνομα γέννησης όπως καταγράφεται στο πιστοποιητικό γέννησής μας. Οι παύλες παίρνουν τη θέση των γραμμάτων '' Στίγμα'', ''Κόπα'' και ''Σαμπί'' . Για κάποιο ιδιαίτερο λόγο έχουν εξαφανιστεί από το Ελληνικό αλφάβητο. Επίσης η πραγματική αξία του '' Ξ '' είναι ο αριθμός 8.

Λέξεις κλειδιά στη Νουμερολογία (για τον κάθε ένα αριθμό)

Έννοια των αριθμών εν συντομία:

1. Έναρξη της δράσης, εξερεύνηση, οδήγηση, επίτευξη, απομόνωση, ανεξαρτησία.
2. Συνεργασία, προσαρμοστικότητα, εκτίμηση, μεσολάβηση, συνεργασία.
3. Έκφραση, διατύπωση, κοινωνικοποίηση, τέχνες, χαρά.
4. Ίδρυση, διαταγή, υπηρεσία, προσπάθεια ενάντια στα όρια, σταθερή αύξηση.
5. Ακρίβεια, οραματισμός, περιπέτεια, εποικοδομητική χρήση της ελευθερίας.
6. Ευθύνη, προστασία, παγιοποίηση, κοινότητα, ισορροπία, συμπόνια.
7. Ανάλυση, κατανόηση, γνώση, συνειδητοποίηση, φιλομάθεια.
8. Πρακτικότητα, ικανότητας προσανατολισμού, υψηλοί υλικοί στόχοι.
9. Ανθρωπιστής, φυσιολάτρης, αλτρουιστής, δημιουργική έκφραση.
11. Υψηλό πνευματικό επίπεδο, διαίσθηση, ιδεαλιστής, ονειροπόλος.
22. Ενορχηστρωτής, οδηγός, αρχηγός, μεγάλες προσπάθειες, ισχυρή δύναμη, ηγέσία.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Εισαγωγή στη Νουμερολογία

Εισαγωγή στη Νουμερολογία

Η νουμερολογία είναι ίσως η πιο εύκολη τέχνη για να προβλέψεις και να διαγνώσεις καταστάσεις & να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου. Για να ξεκλειδωθούν τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τους αριθμούς μας, χρειάζεται απλά και μόνο να γνωρίζουμε την ημερομηνία γέννησης μας.

περισσότερα
Ο αριθμός του μονοπατιού της Ζωής (πορεία ζωής)

Ο αριθμός του μονοπατιού της Ζωής (πορεία ζωής)

Ο αριθμός της πορείας ζωής είναι το άθροισμα των αριθμών που συναποτελούν την ημερομηνία γέννησης. Αντιπροσωπεύει ποιός είστε και τα εγγενή γνωρίσματα που θα φέρετε σε ολόκληρη τη ζωή σας. Ο σημαντικότερος αριθμός που θα συζητηθεί εδώ είναι ο αριθμός πορείας της ζωής.

περισσότερα
Νουμερολογία και γενέθλια

Νουμερολογία και γενέθλια

Τα γενέθλια επηρεάζουν σημαντικά τη πορεία της ζωής. Η ημερομηνία γέννησης, μας χαρίζει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις