αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Φάσεις Σελήνης

Φάσεις Σελήνης

Γνωρίζατε ότι οι φάσεις της σελήνης επηρεάζουν σημαντικά τον επαγγελματικό τομέα και τη ζωή σας γενικότερα;

Σελήνη στη Δύση της (τελείωμα) :
Αποτοξινώνει πολύ καλά τον οργανισμό και τον καθαρίζει γενικότερα. Είναι περίοδος για επιτυχής καθαριότητα, επιτυχημένη δίαιτα. Οτιδήποτε γίνεται τη περίοδο αυτής της φάσης του φεγγαριού φαίνεται να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Νέα Σελήνη : Οτιδήποτε ξεκινάει σε αυτή τη φάση του φεγγαριού, αναπτύσσεται και εξελίσσετε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Είναι καλή περίοδος να σχεδιάσετε το συναισθηματικό σας πλάνο. Το αποκλείσετε κάποια ήδη φαγητού από τη διατροφή σας, έχει περισσότερα αποτελέσματα από μια εξειδικευμένη δίαιτα.

Σελήνη σε εξέλιξη : Η καλύτερη στιγμή για να κάνετε διαπραγματεύσεις στη δουλειά σας. Ότι ξεκινάει σε αυτή τη φάση του φεγγαριού γίνεται χρυσός στη συνέχεια. Προτείνετε για τη αρχή νέας επαγγελματικής σχέσης, ταξίδι, εργασία - προεργασία έργου (project). Δεν προτείνονται ο ανασχεδιασμός ιατρικών προσωπικών υποθέσεων. Η φαρμακευτική περίθαλψη είναι δυσκολότερη τη περίοδο αυτή.

Πανσέληνος : Η προτιμότερη περίοδος να λάβετε σημαντικές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Ξεκαθάρισμα στον έρωτα και γενικότερα σε προσεχή σχέδιά σας. Άριστη φάση της σελήνης για να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Μια χειρουργική επέμβαση έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι επιτυχημένη.

Ενέργεια και εξάγνιση

Αν ο επαγγελματικός σας τομέας δεν πήγε και τόσο καλά το τελευταίο διάστημα χωρίς καμία εξήγηση...μάλλον το ενεργειακό σας πεδίο ήταν κατεστραμμένο. Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά όταν στο ίδιο χώρο κινούνται πολλά άτομα (πολυκαταστήματα, super market κτλ). Μπορείτε να επανέλθετε αν εξαγνίσετε εύκολα το χώρο σας. Αυτό συμβαίνει μόνο με τις δυνατότητες βιοενέργειας του κάθε ανθρώπου.

Πολλές φορές κάποιοι χώροι είναι τοποθετημένη σε ενεργειακά πηγάδια, θετικά ή αρνητικά. Στη περίπτωση ενός χώρου αρνητικού, αισθάνεστε άσχημα (πονοκέφαλο, ναυτία) και έχετε λίγες πιθανότητες να τα καταφέρετε. Στη περίπτωση αυτή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι η αλλαγή του εργασιακού σας χώρου.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Φάσεις Σελήνης

Φάσεις Σελήνης

Σελήνη στη Δύση της (τελείωμα) : Αποτοξινώνει πολύ καλά τον οργανισμό και τον καθαρίζει γενικότερα. Είναι περίοδος για επιτυχής καθαριότητα, επιτυχημένη δίαιτα. Οτιδήποτε γίνεται τη περίοδο αυτής της φάσης του φεγγαριού φαίνεται να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

περισσότερα
Πλανήτες

Πλανήτες

Οι Πλανήτες αντιπροσωπεύουν τα κίνητρα μας. Κάθε ένας, εκφράζει μια δύναμη που επηρεάζει τη συμπεριφορά και τον τρόπο δράσης μας. Οι δυνάμεις αυτές ή ιδιότητες των πλανητών είναι σε πλήρη συνάρτηση με το ζώδιο στο οποίο βρίσκονται και μπορεί ανάλογα με αυτό να είναι σε έξαρση (ευνοϊκή θέση ως προς την εκδήλωση της ενέργειας τους), αδυναμία ή πτώση (δυσμενής θέση ως προς την εκδήλωση της ενέργειας τους). Ο πλανήτης που κυβερνάει ένα ζώδιο, δίνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στη προσωπικότητα του ατόμου.

περισσότερα
Οι Πλανήτες στην Αστρολογία

Οι Πλανήτες στην Αστρολογία

Ο ήλιος είναι το πιο δυνατό ουράνιο σώμα που κυβερνά και καθορίζει τη δύναμη της θέλησης και του εγώ. Eυθύνεται για αρετές, όπως η συνείδηση, η ζωτικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ατομικότητας και έκφρασης. Μας ωθεί να γινόμαστε δημιουργικοί, ηγέτες και μας δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη μας βοηθά να ανακαλύψουμε την ταυτότητα μας.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις