αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ζώδια Τοξότης

Ζώδια Τοξότης

Τοξότης (από 23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)

Η ταυτότητα του Τοξότη

Στοιχείο : Φωτιά
Ποιότητα : Μεταβλητή
Ιδιότητα : Αρσενικό
Πλανήτης : Δίας
Χρώμα : Σκούρο μπλέ, βιολέ, πορφυρό
Πέτρα : Τοπάζι
Σημείο σώματος : Γοφοί
Χώρα : Αυστρία, Πορτογαλία, Ουγγαρία
Πόλη : Βιέννη
Τυχεροί αριθμοί : 3,4,9
Λουλούδια : Φοίνικες
Μέταλα : Ψευδάργυρος, κασσίτερος
Τυχερές ημέρες : Πέμπτη
Επάγγελμα : Αστυνομικός, κτηνίατρος, δικαστικός, εξερευνητής, εκδότης, γυμναστής,
γιατρός, συγγραφέας, δάσκαλος, καθηγητής, κοινωνικός λειτουργός, δημόσιος
υπάλληλος
Θετικά στοιχεία : Αγαπά την ελευθερία, ψάχνει για νέες εμπειρίες, είναι εύθυμος χαρακτήρας,
Αρνητικά στοιχεία : Ασταθής, θρασύς

Διάσημοι Τοξότες

Έλληνες : Μαρία Κάλλας, Διονύσης Σαβόπουλος, Κάρολος Φιξ, Δημήτρης Μιράτ, Σάκης Ρουβάς.

Ξένοι : Ουίνστον Τσώρτσιλ, Νοστράδαμος, Μπαχ, Μπετόβεν, Ουώλτ Ντίσνευ, Φρανκ Σινάτρα, Τζέιν Φόντα, Κερκ Ντάγκλας, Χαλίλ Γκιλμπράν, Τζέιν Φόντα, Τίνα Τέρνερ, Μπρους Λη, Στήβεν Σπήλμπεργκ, Τζον Κένεντυ Τζούνιορ, Μπράντ Πιττ.

Τυπικά Χαρακτηριστικά

Ο Τοξότης είναι το ένατο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου και αποτελεί την επιτομή της αισιοδοξίας και θετικής στάσης. Οι τοξότες έχουν φιλοσοφήσει τη ζωή και έχουν ανακαλύψει τη φωτεινή της πλευρά. Είναι τολμηροί, και αντανακλούν ζωντάνια, ενθουσιασμό και ευθυμία.

Προσαρμόζονται εύκολα και εξοικειώνονται γρήγορα με το περιβάλλον τους. Προσπαθούν να επεκτείνουν τους ορίζοντες τους. Απολαμβάνουν τα ταξίδια και την εξερεύνηση, και αναζητούν συνεχώς νέες εμπειρίες. Όταν η τάση για εξερεύνηση στρέφεται στον κόσμο τους πνεύματος, ο Τοξότες βρίσκουν ιδιαίτερη χαρά στην κατάκτηση νέων τομέων γνώσης που τους είναι άγνωστοι. Όσο όμως ολοκληρώνουν ένα στόχο, τόσο αρχίζουν να αναζητούν ένα νέο, ανυπομονώντας να αρχίσουν νέες προσπάθειες και να γευθούν νέες εμπειρίες. Ο κύκλος της αναζήτησης νέων εμπειριών είναι αέναος για τον Τοξότη.

Είναι φιλόδοξοι, αισιόδοξοι και τίποτα δεν φαίνεται να τους μειώνει το υψηλό ηθικό. Είναι έντιμοι και ειλικρινείς σε τέτοιο σημείο που μπορεί να φέρουν τον άλλον σε αμηχανία. Η αισιοδοξία τους είναι το καλύτερο φάρμακο γι αυτούς όταν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχουν προγραμματίσει.

Έχουν μια τάση να ενθουσιάζονται υπερβολικά όταν ενδιαφέρονται για κάτι. Είναι πρόθυμοι να παλέψουν για αυτό που πιστεύουν. Είναι πιστοί και ανεξάρτητοι συγχρόνως. Κατορθώνουν να ισορροπήσουν και τα δύο γνωρίσματα. Οι Τοξότες είναι συνήθως ταπεινοί και έχουν μια συμπάθεια για τα τελετουργικά και τα έθιμα. Έχουν καλή κρίση.

Μελετούν και μαθαίνουν γρήγορα. Χρησιμοποιώντας τις διανοητικές τους ικανότητες, σπουδάζουν και μελετούν φιλοσοφικά ζητήματα. Η συνεχής αναζήτηση για νέες εμπειρίες έχει σαν αποτέλεσμα την μακροζωία για τους Τοξότες. Λειτουργούν καλά σε συνεργασία με άλλους. Η ισχυρή τους θέληση και η ικανότητα οργάνωσης που συνδυάζονται με τα άλλα ταλέντα τους, τους βοηθούν να φέρουν σε πέρας με επιτυχία οποιαδήποτε δραστηριότητα αναλάβουν. Οι Τοξότες είναι πολύπλευροι και ασχολούνται με περισσότερα από ένα πράγματα τη φορά.

Οι Τοξότες είναι από τη φύση τους γενναιόδωροι και πολυμήχανοι στην προσπάθεια τους για εξασφάλιση των αναγκαίων. Εξαιτίας της ανεξαρτησίας τους , τους είναι δύσκολο να κρατήσουν πολύ μια σχέση. Έχουν μια επιτακτική ανάγκη να αισθάνονται ελεύθεροι και πολλές φορές το κάνουν αυτό εις βάρος της προοπτικής μια οικογένειας. Δεν μπορούν να ανεχθούν το περιορισμό της ελευθερίας τους.

Οι Τοξότες μπλέκονται εύκολα σε διαμάχες, η γλώσσα τους τσακίζει, μιλούν συχνά πριν σκεφτούν και γίνονται αγενείς. Όμως η οργή τους περνάει γρήγορα και δεν κρατούν κακία. Μπορεί να είναι απερίσκεπτοι στις επιλογές τους και καυχησιάρικες, ανήσυχοι & να έχουν μια τάση προς τον τυχοδιωκτισμό. Βαριούνται εύκολα όταν περιβάλλονται από ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν τους ενδιαφέρουν.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Ζώδια Ιχθύς

Ζώδια Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι το δωδέκατο και τελευταίο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αντιπροσωπεύει άτομα συμπονετικά, δεκτικά σε εξωτερικές επιδράσεις και διακριτικά.

περισσότερα
Ζώδια Δίδυμοι

Ζώδια Δίδυμοι

Το ζώδιο των Διδύμων είναι το τρίτο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου και οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι κάτω από αυτό το ζώδιο αποτελούν μυστηριώδη γρίφο για όλους, συμπεριλαμβανομένων των αστρολόγων που αδυνατούν να κατανοήσουν την τόσο συχνά μεταβαλλόμενη προσωπικότητά τους.

περισσότερα
Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το δεύτερο από τα ζώδια της άνοιξης. Χαρακτηρίζεται από αρετές όπως η πρακτικότητα, η ισορροπία, η εργατικότητα, η υπομονή και η επιμονή. Είναι ο σταθερός τύπος του ζωδιακού κύκλου.

περισσότερα
Ζώδια Καρκίνος

Ζώδια Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού. Διακρίνεται για την ευαισθησία, την καλοσύνη, τη γρήγορη αντίληψη και το έντονα φιλοσοφικό του πνεύμα.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις