αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ζώδια Ζυγός

Ζώδια Ζυγός

Ζυγός (από 23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου)

Η ταυτότητα του Ζυγού

Στοιχείο : Αέρας
Ποιότητα : Παρορμητική
Ιδιότητα : Θηλυκό
Πλανήτης : Αφροδίτη
Χρώμα : Ροζ, σκούρο μπλε, τυρκουάζ
Πέτρα : Σμαράγδι, μαργαριτάρι, χρυσόλιθος
Σημείο σώματος : Νεφρά
Χώρα : Αυστρία, Ρωσία
Πόλη : Βιέννη, Αγία Πετρούπολη
Τυχεροί αριθμοί : 2,6,7,8,9,15
Λουλούδια : Βιολέτες, Τριαντάφυλλα
Μέταλα : Χαλκός
Τυχερές ημέρες : Παρασκευή, Σάββατο
Επάγγελμα : Διπλωμάτης, Δημόσιος υπάλληλος,, έμπορος, συγγραφέας, σχεδιαστής μόδας, εκτιμητής, τραγουδιστής, αισθητικός, κομμωτής, διακοσμητής, δικηγόρος, καλλιτέχνης,
Θετικά στοιχεία : Δείχνει ανεκτικότητα, είναι πράος και επιζητεί ισορροπημένες
συναισθηματικές σχέσεις
Αρνητικά στοιχεία : Αναποφάσιστος

Διάσημοι Ζυγοί 

Έλληνες : Μελίνα Μερκούρη, Κάρολος Κουν, Άλκηστης Πρωτοψάλτη

Ξένοι : Όσκαρ Ουάιλντ, Τζίμυ Κάρτερ, Τζων Λένον, Ουώλτερ Ματάου, Μπριτζίτ Μπαρντώ, Ντέμπορα Κερ, Υβ Μοντάν, Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, Μαχάτμα Γκάντι, Έλεινορ Ρούσβελτ, Γιουτζίν Ο Νίλ, Τ.Σ. Έλλιοτ, Ντέσμοντ Τούτου, Τζούλυ Αντριους, Λουτσιάνο Παβαρότι, Τζέσε Τζάκσον, Πελέ, Τζόν Λέννον,Λέχ Βαλέσσα, Μάικλ Ντάγκλας, Κάθρην Ζέτα Τζόουνς)

Τυπικά Χαρακτηριστικά

Ο ζυγός είναι το έβδομο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Έχει πολλές διακυμάνσεις στην ιδιωτική του ζωή. Ως προσωπικότητα είναι ευγενής, δίκαιος, αισιόδοξος και έχει την ανάγκη να εξωτερικεύει τα συναισθήματα του.

Είναι προικισμένος με μεγάλη γοητεία, πλατύ & ακαταμάχητο χαμόγελο και ξέρει να κερδίζει την συμπάθεια των άλλων. Η φύση του τον οδηγεί στην εξισορρόπηση των ανθρωπίνων σχέσεων. Σέβεται και εξετάζει και την άποψη του άλλου χωρίς προκατάληψη. Για να αποφύγει τις διαμάχες μπορεί να υποχωρήσει και να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση.

Το μεγαλύτερο ελάττωμα του Ζυγού είναι η αναποφασιστικότητα. Όταν κληθεί να πάρει μια απόφαση, γίνεται αναβλητικός, ταλαντεύεται σαν τη ζυγαριά που δεν μπορεί να ¨παλαντζάρει¨. Περιμένει αναβάλλοντας μία απόφαση όσο μπορεί περισσότερο. Εξαιτίας της αναποφασιστικότητας τους πολλοί μπορεί λανθασμένα να τον θεωρήσουν οκνηρό. Όταν όμως ο Ζυγός αποφασίσει να δράσει,, θα το κάνει χωρίς να τεμπελιάσει ή να χάσει μια στιγμή.

Ο Ζυγός όλη του τη ζωή ψάχνει να βρει τον ιδανικό σύντροφο. Ολοκληρώνεται και ισορροπεί μόνο μέσω των άλλων & δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Τον διαποτίζει ένας ρομαντικός ιδεαλισμός. Ψάχνει την αιώνια αγάπη αλλά όχι με την κυριολεκτική έννοια της φράσης. Συχνά, παγιδεύεται στο όνειρο μίας φανταστικής νύχτας με ένα φανταστικό σύντροφο που θα γινόταν αργότερα ο σύντροφος ψυχής τους και θα ολοκλήρωνε τη ζωή του. Ο Ζυγός είναι συνεχώς ερωτευμένος με τον έρωτα. Και όταν κατασταλάξει σε μία σχέση, θα είναι απείρως ευτυχής αλλά μόνο για το διάστημα που είναι ερωτευμένος.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού προσπαθούν πάντα να ισορροπήσουν και να βρουν αρμονία μέσα από τη προσωπική και κοινωνική καταξίωση. Είναι λογικοί και ψαγμένοι, γι αυτό πολλοί άνθρωποι ζητούν τη συμβουλή τους. Είναι ειλικρινείς και επιμελείς συνεργάτες. Ο Ζυγός κάνει θαύματα όταν συνεργάζεται με άλλους, αφού ξέρει να εκτιμά τις καλές ιδιότητες των ανθρώπων και να τις βγάζει στο προσκήνιο.

Το αισθητικό κριτήριο του Ζυγού είναι υψηλό. Επιζητεί την αρμονία και την καλαισθησία στην εμφάνιση του, στον περιβάλλοντα χώρο, στους ανθρώπους που είναι γύρω του. Έχει εξαιρετικά καλό γούστο και είναι διπλωμάτης. Επιζητά το θαυμασμό των άλλων.

Οι Ζυγοί είναι ανεξάρτητοι αλλά εκφράζουν την ανεξαρτησία τους με ήρεμο τρόπο. Η επιθυμία τους να κάνουν τους άλλους ευτυχισμένους πολλές φορές υπερβαίνει τα όρια αλλά έχει τη βάση της στην προσπάθεια τους για αναγνώριση και αποδοχή. Ο Ζυγός είναι άνθρωπος καλοπροαίρετος που δυσκολεύεται να πει όχι. Ακολούθως, μετανιώνει και απογοητεύεται όταν κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτή του την ¨αδυναμία¨.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Ζώδια Υδροχόος

Ζώδια Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ενδέκατο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου που κατέχει δύναμη, σθένος έχει ισχυρό μυαλό και είναι πρακτικά αήττητος. Οι Υδροχόοι διαπνέονται από ιδεαλιστικές αρχές.

περισσότερα
Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το δεύτερο από τα ζώδια της άνοιξης. Χαρακτηρίζεται από αρετές όπως η πρακτικότητα, η ισορροπία, η εργατικότητα, η υπομονή και η επιμονή. Είναι ο σταθερός τύπος του ζωδιακού κύκλου.

περισσότερα
Ζώδια Σκορπιός

Ζώδια Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει τον αποφασιστικό & σκληρό χαρακτήρα. Είναι πολύ δύσκολο για το Σκορπιό να είναι αντικειμενικός καθώς τα δικά του συναισθήματα και οι προσωπικές του εμπειρίες παίζουν καταλυτικό ρόλο στη κρίση και τις αποφάσεις του.

περισσότερα
Ζώδια Ζυγός

Ζώδια Ζυγός

Ο ζυγός είναι το έβδομο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Έχει πολλές διακυμάνσεις στην ιδιωτική του ζωή. Ως προσωπικότητα είναι ευγενής, δίκαιος, αισιόδοξος και έχει την ανάγκη να εξωτερικεύει τα συναισθήματα του.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις