αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ταρώ

Ταρώ

Οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει το ΜΕΛΛΟΝ. Η πρόβλεψη του μέλλοντος ανέκαθεν κέντριζε το ενδιαφέρον & τη φαντασία των ανθρώπων. Ας ξέραμε τι θα γινόταν την επόμενη ώρα, ημέρα, χρόνο, αιώνα, αν γνωρίζαμε την υλική ή συναισθηματική εξέλιξη των πραγμάτων, αν είχαμε τη δυνατότητα να υποσκελίσουμε τα εμπόδια που ίσως εμφανιστούν στο δρόμο μας ασφαλώς θα νοιώθαμε πιο ασφαλείς. Ας δούμε με μερικά παραδείγματα τι πληροφορίες μπορούμε να πάρουμε αποκαλύπτοντας τι κρύβει μία κάρτα ΤΑΡΩ.

Τι είναι το Ταρώ;
Η ιστορία του ταρώ χάνεται στα βάθη των αιώνων. Το ταρώ είναι μια δημιουργική διαδικασία, απλή και ταυτόχρονα δυνατή. Κατάφερε να κρατησει ακέραιες τις ιδέες της, ακριβώς όπως έμειναν ανέπαφες οι πυραμίδες της Αιγύπτου στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων. Το ταρώ μπορει να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα γιατί οιι κάρτες μιλάνε μέσα από τον ενδιαφερόμενο, κάνοντάς τον να σκέφτεται & να διαλογίζεται, τοποθετώντας σε αρμονία όλες τις πιθανές λύσεις του προβλήματος που ίσως αντιμετωπίζει.

Αυτή η εσωτερική γνώση προσφέρει αναλυτικές προβλέψεις για κάθε μία φιγούρα και αριθμό, και γρήγορα καταλαβαίνει κανείς γιατί μπορεί να το εμπιστευτεί. Πραγματικά η πρόβλεψη των ταρώ είναι ακριβής, συσχετίζει καταστάσεις που διαφορετικά δεν θα βλέπαμε και ταυτόχρονα δίνει σοφές λύσεις για το πώς να αντιδράσουμε στις διάφορες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε.

Το ταρώ αποτελείται απο κάρτες με 78 συμβολικά φιγούρες. (Μεγάλη Αρκάνα 22 φιγούρες και η μικρή Αρκάνα 56 - αποτελείται από 14 Κούπες, 14 Σπαθιά, 14 Μπαστούνια και 14 Καρώ)
Οι κάρτες ταρώ του Oscar Wirth δεν έχουν παρά μόνο 22 συμβολικές φιγούρες (Ο Τρελός, Ο Μάγος, Η Ιέρεια, Η Αυτοκράτειρα, Ο Αυτοκράτορ, Ο Ιεροφάντης, Οι Εραστές, Το Άρμα, Η Δικαιοσύνη, Ο Ερημίτης, Ο Τροχός, Η Δύναμη , Ο Κρεμασμένος, Ο Θάνατος, Η Εγκράτεια, Ο Διάβολος, Ο Πύργος, Το Άστρο, Η Σελήνη, Ο Ήλιος, Η Κρίση, Ο Κόσμος). Η κάθε μία δίνει στον ενδιαφερόμενο διαφορετικές κατευθύνσεις.

Οι 7 Δυσμενείς κάρτες
Η Δικαιοσύνη
Ο Κρεμασμένος
Ο Θάνατος
Ο Πυργος
Η Σελήνη
Ο Διάβολος
Ο Τρελός

Οι 7 Ευμενείς κάρτες
Ο Αυτοκράτωρ
Ο Αρχιερέας
Η Δύναμη
Το Άρμα
Το Αστέρι
Ο Ήλιος
Ο Κόσμος

Οι 7 Ουδέτερες κάρτες
Η Ιέρεια
Η Αυτοκράτειρα
Ο Μάγος
Εραστές
Ο Ερημίτης
Η Κρίση
Ο Τροχός της τύχης


Η γνώση αυτών των συμβόλων, βοηθάει στο να κατανοήσουμε την σημασσία των φιγούρων. Η κάρτες Ταρώ από μόνες τους δεν μπορούν να δώσουν κατευθύνσεις. Αυτός που τις χρησιμοποιεί, μόνο μετά από κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση & διαλογισμό, μπορεί να ενεργοποιήσει σημεία του ανθρώπινου νου και να λάβει τις αρμόζουσες προβλέψεις.

Πολλοί πιστεύουν ότι η απάντηση βρίσκεται στην ίδια την ερώτηση και ότι μια ξεκάθαρη, αληθινή ερώτηση μπορεί να δώσει άμεσες και σωστές λύσεις. Αν βρεθείτε σε μία συνεδρία Ταρώ, δοκιμάστε να κάνετε ερώτηση μόνο με τη σκέψη σας. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πόσο ακριβής είναι η απάντηση που θα λάβετε από τα σύμβολα ταρώ.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Συμβολισμός και Ημέρα Γέννησης

Συμβολισμός και Ημέρα Γέννησης

Αν είσαστε γεννημένος την 1η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Μάγος. Είναι η πρώτη κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας και συμβολίζει την αντίληψη, την επικοινωνία & τη μαγεία. Έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή, σας αρέσουν οι νέες ιδέες, είσαστε διπλωμάτης & τα καταφέρνετε σε οποιαδήποτε δυσκολία εύκολα.

περισσότερα
Ταρώ

Ταρώ

Οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει το ΜΕΛΛΟΝ. Η πρόβλεψη του μέλλοντος ανέκαθεν κέντριζε το ενδιαφέρον & τη φαντασία των ανθρώπων. Ας ξέραμε τι θα γινόταν την επόμενη ώρα, ημέρα, χρόνο, αιώνα, αν γνωρίζαμε την υλική ή συναισθηματική εξέλιξη των πραγμάτων, αν είχαμε τη δυνατότητα να υποσκελίσουμε τα εμπόδια που ίσως εμφανιστούν στο δρόμο μας ασφαλώς θα νοιώθαμε πιο ασφαλείς.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις