αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Σχέσεις Σκορπιός

Σχέσεις Σκορπιός

Σκορπιός (22 Οκτωβρίου - 20 Νοεμβρίου)

Με μία ματιά

Απόλυτη συμβατότητα με: Ιχθείς, Καρκίνος
Καλή σχέση με : Τοξότης, Αιγόκερως, Παρθένος, Ζυγός
50% ναι, 50% όχι με: Κριός, Δίδυμοι
Aμφιβολίες για επιτυχία με: Υδροχόος, Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός

Η ερωτική ζωή του Σκορπιού

O Σκορπιός αποτελεί το απόλυτο ερωτικό ζώδιο. Το πάθος του είναι τόσο μεγάλο που μπορεί από ευλογία να γίνει κατάρα. Αποτελεί πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο και θα κάνει ότι περνάει το χέρι του για να κατακτήσει τον υποψήφιο σύντροφο του. Από μέσα του πηγάζει η ανάγκη να παρέχει στο σύντροφο του ηδονή. Περιμένει όμως το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα του είναι ότι δεν κάνει φανερά τα συναισθήματα του και είναι μυστικοπαθής. Επίσης, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά σε μία σχέση, το πάθος του μεταστρέφεται σε εκδίκηση και ζήλια. Αν εξαιρέσουμε αυτά, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους δυνατούς, γεμάτους ενεργητικότητα που όταν αποφασίσουν να θέσουν σε λειτουργία τη γοητεία, το ένστικτο και τον ερωτισμό τους, καταφέρνουν να εξερευνήσουν και τα πιο μύχια σημεία της σεξουαλικότητας του συντρόφου τους που δεν θα μπορέσει να κρατήσει μυστικό από αυτούς.

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Σκορπιός με Κριό : Η ένωση αυτή έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας αν και οι δύο είναι γεννημένοι ηγέτες και θα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στη σχέση. Αν η οικογένεια μπορεί να έχει δύο αρχηγούς, η σχέση θα πετύχει και θα είναι πραγματικά καυτή και πετυχημένη.

Σκορπιός με Ταύρο: Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός και έλξη μεταξύ τους. Παρόλα αυτά το μεγάλο πρόβλημα της ζήλιας και η κτητικότητα και των δύο, κάνει τα πράγματα από δύσκολα έως ακατόρθωτα για μια επιτυχημένη σχέση.

Σκορπιός με Δίδυμους : Το πρόβλημα σε μία τέτοια σχέση δημιουργείται από την ζήλια του Σκορπιού που συγκρούεται έντονα με την αγάπη των Διδύμων για ελευθερία δράσης. Επίσης μπορεί τα δύο ζώδια να ταιριάζουν εγκεφαλικά αλλά ο Δίδυμος είναι λίγος μπροστά στην σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό του Σκορπιού

Σκορπιός με Καρκίνο : Άριστη ένωση. Ο συναισθηματισμός και η τρομερή ικανότητα και των δύο να αγαπούν βαθιά, θα κάνει τη σχέση τους να αντέξει στο χρόνο. Ο Σκορπιός αντέχει στις αλλαγές διάθεσης του Καρκίνου. Αν παρακάμψουμε τις πιθανές σκηνές ζηλοτυπίας μεταξύ τους, ο συνδυασμός αυτός είναι ιδανικός και θα φέρει ευτυχία και στους δύο.

Σκορπιός με Λέων : Υπάρχουν αμφιβολίες για την επιτυχία αυτής της σχέσης που ξεκινούν από την αποφασιστικότητα των δύο ζωδίων και το προσωπικό τους συμφέρον. Απαιτείται συμβιβασμός και προσπάθεια για να καταλάβουν και να δεχτούν ο ένας τον άλλο για αυτό που είναι. Αν προσπαθήσουν μαζί, θα πετύχουν γιατί έχουν και πολλά κοινά στοιχεία που τους ενώνουν. Είναι και οι δύο κτητικοί, αφοσιωμένοι, δυνατοί ικανοί να παρέχουν ερωτική ικανοποίηση και ο ένας εκτιμάει τις ικανότητες και τα δυνατά σημεία του άλλου.

Σκορπιός με Παρθένο: Εδώ η σχέση μπορεί να αγγίξει την τελειότητα στην καλύτερη περίπτωση. Το γεγονός ότι τα δύο αυτά ζώδια είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, κάνει το ένα να έλκει το άλλο με ασυνήθιστη ένταση. Αυτές οι διαφορές δίνουν στον καθένα να μάθει από τον άλλον και να βρουν τη μέση λύση για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζουν. Η σχέση τους βασίζεται στην αφοσίωση και σε ισχυρούς προσωπικούς δεσμούς.

Σκορπιός με Ζυγό: Καλή η ένωση θα έχει επιτυχία τόσο στο ερωτικό όσο και σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η ικανότητα επικοινωνίας του Ζυγού ταιριάζει πολύ με την αποφασιστικότητα του Σκορπιού και σαν ζευγάρι θα αποτελεί πηγή αναφοράς ο ένας για τον άλλο.

Σκορπιός με Σκορπιό : Έντονο πάθος κυριαρχεί σε αυτή τη σχέση, αλλά δυσκολίες θα προκύψουν από την αμοιβαία ζήλια και την εκδικητική διάθεση. Πάντως μια τέτοια ένωση το πιθανότερο είναι να βγάλει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό και των δύο.

Σκορπιός με Τοξότη: Τη καλή εξέλιξη της σχέση θα βοηθήσει μία από τις αρετές αυτών των ζωδίων, η υπομονή. Στην αρχή της σχέσης ενδέχεται ο Τοξότης να νοιώσει άσχημα εξαιτίας των μεγάλων προσδοκιών και απαιτήσεων του Σκορπιού. Θα κάνουν ένα υπέροχο ζευγάρι όταν αποφασίσουν να δουν τη ζωή μέσα από τη φιλοσοφία του συντρόφου τους.

Σκορπιός με Αιγόκερο : Ένωση με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας αφού μέσα από αυτή και οι δύο θα ωριμάσουν και θα μάθουν τη αξία της αγάπης στη ζωή τους. Βέβαια θα χρειαστεί χρόνος και για τους δύο, να ανοιχτούν και να νοιώσουν άνετα ο ένας με τον άλλο αλλά όταν συμβεί αυτό θα βρουν αμοιβαία ικανοποίηση τόσο σε ερωτικό όσο και πνευματικό επίπεδο.

Σκορπιός με Υδροχόο : Ένωση διαφορετικών αναγκών και στάσης ζωής. Ο Υδροχόος βλέπει τον κόσμο ιδεαλιστικά και είναι ιδιαίτερα κοινωνικός, ενώ ο Σκορπιός είναι πιο εσωστρεφής και προτιμά να απολαμβάνει μόνο την παρέα του συντρόφους του. Αν και φαίνεται να έχουν λίγα κοινά ενδιαφέροντα, στην πραγματικότητα, έχουν και οι δύο μεγάλη δύναμη θέλησης. Αν το θελήσουν λοιπόν πολύ, η σχέση τους θα γίνει ουσιαστική και θα πετύχει.


Σκορπιός με Ιχθείς : Ιδανική ένωση ! Υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και σεβασμός αφού και τα δύο είναι ζώδια του νερού και μοιράζονται παρόμοιες αρετές και ελαττώματα. Και οι δύο λειτουργούν με τον ένστικτο και θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να εκπληρώσει τις επιθυμίες και τα όνειρα του. Σχέση με διάρκεια που παρέχει μεγάλη ικανοποίηση και στον ερωτικό τομέα.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Σχέσεις Λέων

Σχέσεις Λέων

Η ερωτική ζωή του Λέοντα. Οι Λέοντες είναι εξαιρετικά ελκυστικοί και τραβούν αμέσως τη προσοχή του αντίθετου φύλου. Με την γεμάτη λάμψη προσωπικότητα τους που φροντίζουν να την επιδεικνύουν στον κοινωνικό τους περίγυρο, αποζητάνε την εκτίμηση, το ενδιαφέρον και τη προσοχή των άλλων. Θέλουν να τους θαυμάζουν, είναι εξωστρεφείς και γενναιόδωροι με το σύντροφο τους.

περισσότερα
Σχέσεις Σκορπιός

Σχέσεις Σκορπιός

Η ερωτική ζωή του Σκορπιού. O Σκορπιός αποτελεί το απόλυτο ερωτικό ζώδιο. Το πάθος του είναι τόσο μεγάλο που μπορεί από ευλογία να γίνει κατάρα. Αποτελεί πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο και θα κάνει ότι περνάει το χέρι του για να κατακτήσει τον υποψήφιο σύντροφο του. Από μέσα του πηγάζει η ανάγκη να παρέχει στο σύντροφο του ηδονή. Περιμένει όμως το ίδιο σε αντάλλαγμα.

περισσότερα
Σχέσεις Δίδυμοι

Σχέσεις Δίδυμοι

Η ερωτική ζωή των Διδύμων. Για του Διδύμους ο έρωτας είναι το απόλυτο μυστήριο. Είναι ανυπόμονοι είναι σε συνεχή κίνηση. Προβληματίζονται συνεχώς για την ποιότητα της σχέσης τους, αναρωτιούνται αν αξίζει ή όχι, παραμένοντας γενικά ανικανοποίητοι από τις σχέσεις. Όντας άριστοι ομιλητές και επικοινωνιακοί, ξέρουν να γοητεύουν.

περισσότερα
Σχέσεις Παρθένος

Σχέσεις Παρθένος

Η ερωτική ζωή του Παρθένου. Ο αποτελεσματικός και καλά οργανωμένος ενθουσιάζεται όταν παρέχει κάθε είδους βοήθεια στον σύντροφο του. Είναι τελειομανείς και εκμεταλλεύονται όλο το διαθέσιμο χρόνο για να μελετήσουν καλά τον υποψήφιο σύντροφο τους και να διαπιστώσουν αν αξίζει αυτή η σχέση. Στην προσπάθεια τους αυτή, δίνουν μεγάλη έμφαση στο οικονομικό, μορφωτικό και κοινωνικό του επίπεδο.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις