αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   

Πλανήτες

Πλανήτες

Οι Πλανήτες αντιπροσωπεύουν τα κίνητρα μας. Κάθε ένας, εκφράζει μια δύναμη που επηρεάζει τη συμπεριφορά και τον τρόπο δράσης μας. Οι δυνάμεις αυτές ή ιδιότητες των πλανητών είναι σε πλήρη συνάρτηση με το ζώδιο στο οποίο βρίσκονται και μπορεί ανάλογα με αυτό να είναι σε έξαρση (ευνοϊκή θέση ως προς την εκδήλωση της ενέργειας τους), αδυναμία ή πτώση (δυσμενής θέση ως προς την εκδήλωση της ενέργειας τους). Ο πλανήτης που κυβερνάει ένα ζώδιο, δίνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στη προσωπικότητα του ατόμου.

περισσότερα

Οι Πλανήτες στην Αστρολογία

Ο ήλιος είναι το πιο δυνατό ουράνιο σώμα που κυβερνά και καθορίζει τη δύναμη της θέλησης και του εγώ. Eυθύνεται για αρετές, όπως η συνείδηση, η ζωτικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ατομικότητας και έκφρασης. Μας ωθεί να γινόμαστε δημιουργικοί, ηγέτες και μας δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη μας βοηθά να ανακαλύψουμε την ταυτότητα μας.

περισσότερα

Φάσεις Σελήνης

Σελήνη στη Δύση της (τελείωμα) : Αποτοξινώνει πολύ καλά τον οργανισμό και τον καθαρίζει γενικότερα. Είναι περίοδος για επιτυχής καθαριότητα, επιτυχημένη δίαιτα. Οτιδήποτε γίνεται τη περίοδο αυτής της φάσης του φεγγαριού φαίνεται να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

περισσότερα
Αστρολογικές προβλέψεις

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις