αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Σχέσεις Λέων

Σχέσεις Λέων

Λέων (22 Ιουλίου - 21 Αυγούστου)

Με μία ματιά

Απόλυτη συμβατότητα με: Τοξότης , Κριός
Καλή σχέση με : Παρθένος, Ζυγός, Δίδυμοι, Καρκίνος
50% ναι, 50% όχι με: Αιγόκερως, Ιχθείς, Λέων
Aμφιβολίες για επιτυχία με: Σκορπιός, Υδροχόος, Ταύρος

Η ερωτική ζωή του Λέοντα

Οι Λέοντες είναι εξαιρετικά ελκυστικοί και τραβούν αμέσως τη προσοχή του αντίθετου φύλου. Με την γεμάτη λάμψη προσωπικότητα τους που φροντίζουν να την επιδεικνύουν στον κοινωνικό τους περίγυρο, αποζητάνε την εκτίμηση, το ενδιαφέρον και τη προσοχή των άλλων. Θέλουν να τους θαυμάζουν, είναι εξωστρεφείς και γενναιόδωροι με το σύντροφο τους.

Επειδή πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο είδος που υπάρχει, απαιτούν το καλύτερο, παίρνουν την πρωτοβουλία να πλησιάσουν τον υποψήφιο σύντροφο διότι έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση και είναι πεπεισμένοι ότι η ψυχική τους δύναμη θα θριαμβεύσει και η κατάκτηση είναι σίγουρη. Στις σχέσεις τους είναι τολμηροί αλλά και αφοσιωμένοι. Ο ιδανικός σύντροφος θα δείξει ότι αποδέχεται την υπεροχή του Λέοντα, θα συμβιβαστεί με τις αρχές και τις αξίες του και θα κάνει τα πάντα για τον κρατήσει ικανοποιημένο, μακριά από βαρετές και ανούσιες ενασχολήσεις.

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Λέων με Κριό : Μια ιδανική ένωση. Η σεξουαλική ζωή άριστη. Πιστοί ο ένας προς τον άλλον γιατί πιθανότατα βρίσκουν αυτό που ζητούν ο ένας από τον άλλο. Ο Λέων θαυμάζει τον φλογερό και παθιασμένο Κριό. Αυτό ακριβώς επιζητά ο Κριός. Να τον θαυμάζουν.


Λέων με Ταύρο: Αρκετά πετυχημένη ένωση, αρκεί ο Ταύρος να περιορίσει τη ζήλια του και να αφήνει περιθώρια στον φιγουρατζή Λέοντα να κάνει που και που το κομμάτι του. Ο Ταύρος παρέχει στον Λέοντα την προσοχή που του χρειάζεται. Δυνατή φυσική και συναισθηματική έλξη, αν και για να διαρκέσει θα πρέπει να υπερπηδηθούν πολλά εμπόδια.

Λέων με Δίδυμους : Ενώ ο Λέοντας αγαπάει με την καρδιά, οι Δίδυμοι αγαπούν με το μυαλό. Επιφανειακά υπάρχει μεγάλη έλξη μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων. Και οι δύο αγαπούν τη κολακεία, την αίγλη και τη γοητεία, αλλά όταν τα πράγματα σοβαρέψουν σε μία σχέση, ο φλογερός Λέοντας θα συγκρουστεί με τον παράλογο Δίδυμο. Επιτυχία θα υπάρξει στη σχέση αν ο Λέοντας κατανοήσει ότι οι Δίδυμοι από τη φύση τους δεν γίνεται να είναι πάντα δίπλα τους και να τους δείχνουν τη προσοχή που θέλουν.

Λέων με Καρκίνο : Καλή η σχέση αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι οι Καρκίνοι μισούν τη τάση των Λεόντων να βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής. Στην καλύτερη περίπτωση ο Καρκίνος θα αντανακλά την θαυμαστή προσωπικότητα του Λέοντα & θα τον αφήνει να περνάει ή τουλάχιστον να νομίζει ότι περνάει το δικό του στη σχέση τους, ενώ ο Λέοντας με τη μεγάλη καρδιά του θα είναι συγχωρητικός απέναντι στις αλλαγές της διάθεσης του Καρκίνου. .

Λέων με Λέων: Μια συναρπαστική σχέση. Και οι δύο είναι ηγέτες, κοινωνικοί και έχουν αυτοπεποίθηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό τον ένα στον άλλον. Μια τέτοια σχέση είναι γεμάτη ενθουσιασμό, ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Λέων με Παρθένο: Καλός συνδυασμός γιατί ο Λέοντας έχει τα ψυχικά αποθέματα για να υπερπηδήσει το επικριτικό πνεύμα του Παρθένου ενώ ο Παρθένος θα αισθανθεί υπερήφανος για τα κατορθώματα και το χιούμορ του Λέοντα και δεν θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά απέναντι του.

Λέων με Ζυγό: Είναι μια καλή σχέση που μπορεί να διαρκέσει μακροχρόνια. Είναι ένας συνδυασμός συνεργασίας. Όταν η ενέργεια του Λέοντα συνδυάζεται με φυσική αίσθηση αρμονίας του Ζυγού, η σχέση αποκτά την τέλεια ισορροπία. Και οι δυο εκτιμούν αμοιβαία τις καλές τους ιδιότητες. Ο Ζυγός ηρεμεί και απαλύνει το επιδεικτικό στυλ του Λέοντα. Ο Λέοντας αναλαμβάνει να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για τον αναποφάσιστο Ζυγό.

Λέων με Σκορπιό : Υπάρχουν αμφιβολίες για την επιτυχία αυτής της σχέσης που ξεκινούν από την αποφασιστικότητα των δύο ζωδίων και το προσωπικό τους συμφέρον. Απαιτείται συμβιβασμός και προσπάθεια για να καταλάβουν και να δεχτούν ο ένας τον άλλο για αυτό που είναι. Αν προσπαθήσουν μαζί, θα πετύχουν γιατί έχουν και πολλά κοινά στοιχεία που τους ενώνουν. Είναι και οι δύο κτητικοί, αφοσιωμένοι, δυνατοί ικανοί να παρέχουν ερωτική ικανοποίηση και ο ένας εκτιμάει τις ικανότητες και τα δυνατά σημεία του άλλου.

Λέων με Τοξότη: Ιδανική ένωση με εκρηκτικό αποτέλεσμα γιατί και τα δύο ζώδια είναι δυναμικά και αγαπούν τη ζωή. Σε μια τέτοια σχέση κανένας δεν θα βαρεθεί εύκολα. Θαυμάζουν και σέβονται ο ένας τον άλλο. Και οι δύο είναι ανυπόμονοι αλλά εκπέμπουν ακαταμάχητη γοητεία. Η σχέση θα είναι συναρπαστική και έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας και μεγάλης διάρκειας.

Λέων με Αιγόκερο : Δυσκολίες στη ένωση αυτή προκύπτουν από το συντηρητισμό του Αιγόκερου, την εργασιομανία του και την αγάπη του για την παράδοση. Αντίθετα, ο Λέοντας προτιμάει να τα καταφέρνει με τη γοητεία του και δεν αναλώνεται με υπερβολική εργασία. Επίσης ο Λέοντας γεννήθηκε για να σπάει τις παραδόσεις. Επειδή και τα δύο ζώδια είναι αποφασιστικά, με συμβιβασμό και αλληλοκατανόηση, η σχέση έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Λέων με Υδροχόο : Σχέση με πάθος. Το όραμα του Υδροχόου ταιριάζει με τη δημιουργικότητα του Λέοντα. Και οι δύο είναι ενθουσιώδεις και ιδεαλιστές, με αγάπη για τη ζωή. Σύγκρουση ενδέχεται να προκύψει από την επιφυλακτικότητα και τη αποστασιοποίηση του Υδροχόου. Επίσης η άποψη τους για τον κόσμο και τη ζωή είναι διαφορετική. Ο Λέοντας τείνει να δραματοποιεί τα γεγονότα ενώ ο Υδροχόος μπορεί να είναι υπερβολικά απρόβλεπτος.

Λέων με Ιχθείς : Δύσκολη ένωση, με τους Ιχθείς να βρίσκονται στην χειρότερη θέση. Ο Λέοντας είναι δυνατός και εξωστρεφής, κάνει αυτό που θέλει και θέλει να ηγείται. Από την άλλη μεριά οι Ιχθείς είναι ήσυχοι και έχουν μεγαλύτερο αυτοέλεγχο. Παρά τις διαφορές και τα δύο ζώδια μοιράζονται τον ιδεαλισμό και αν προσπαθήσουν (ιδιαίτερα ο Λέοντας) θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις διαφορές και να έχουν μια αμοιβαία ευτυχισμένη σχέση.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Σχέσεις Ταύρος

Σχέσεις Ταύρος

Η ερωτική ζωή του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι ένα προσγειωμένο και αφοσιωμένο ζώδιο που επιθυμεί μια αρμονική και όμορφη σχέση. Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και θα λατρέψουν κυριολεκτικά αυτόν που θα τους δώσει πλούτη και πολυτελή ζωή.

περισσότερα
Σχέσεις Καρκίνος

Σχέσεις Καρκίνος

Η ερωτική ζωή του Καρκίνου. Παίρνουν τη πρωτοβουλία πλησιάζοντας το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Ψάχνουν όμως χαλαρά και με ηρεμία τον ερωτικό τους σύντροφο, τόσο χαλαρά που μπορεί να χάσουν πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να απομονωθούν και να νοιώσουν μοναξιά. Όταν βρουν το κατάλληλο ταίρι, λίγοι θα αντισταθούν στη γοητεία τους.

περισσότερα
Σχέσεις Σκορπιός

Σχέσεις Σκορπιός

Η ερωτική ζωή του Σκορπιού. O Σκορπιός αποτελεί το απόλυτο ερωτικό ζώδιο. Το πάθος του είναι τόσο μεγάλο που μπορεί από ευλογία να γίνει κατάρα. Αποτελεί πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο και θα κάνει ότι περνάει το χέρι του για να κατακτήσει τον υποψήφιο σύντροφο του. Από μέσα του πηγάζει η ανάγκη να παρέχει στο σύντροφο του ηδονή. Περιμένει όμως το ίδιο σε αντάλλαγμα.

περισσότερα
Σχέσεις Δίδυμοι

Σχέσεις Δίδυμοι

Η ερωτική ζωή των Διδύμων. Για του Διδύμους ο έρωτας είναι το απόλυτο μυστήριο. Είναι ανυπόμονοι είναι σε συνεχή κίνηση. Προβληματίζονται συνεχώς για την ποιότητα της σχέσης τους, αναρωτιούνται αν αξίζει ή όχι, παραμένοντας γενικά ανικανοποίητοι από τις σχέσεις. Όντας άριστοι ομιλητές και επικοινωνιακοί, ξέρουν να γοητεύουν.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις