αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ζώδια Δίδυμοι

Ζώδια Δίδυμοι

Δίδυμοι (από 21 Μαΐου έως 21 Ιουνίου)

Η ταυτότητα των Διδύμων

Στοιχείο : Αέρας
Ποιότητα : Παρορμητική
Ιδιότητα : Αρσενικό
Πλανήτης : Ερμής
Χρώμα : Πορτοκαλί, κίτρινο απαλό, γκρι μπλέ
Πέτρα : Ζαφείρι, Αχάτης, ιάσπις
Σημείο σώματος : Πνεύμονες
Χώρα : Η.Π.Α., Καναδάς
Πόλη : Μελβούρνη
Τυχεροί αριθμοί : 3,5,12,18
Λουλούδια : Γιασεμί, Μαργαρίτες
Μέταλα : Χρυσός, ασήμι
Τυχερές ημέρες : Τετάρτη, Κυριακή
Επάγγελμα : Συγγραφές, πολιτικός, δημοσιογράφος, ηθοποιός, μεταφραστής, τηλεφωνητής, πωλητής
Θετικά στοιχεία : Επικοινωνιακός, ευπροσάρμοστος, με εξυπνάδα και αντίληψη.
Αρνητικά στοιχεία : Διπλοπρόσωπος, ιδιότροπος, ασυνεπής

Διάσημοι Δίδυμοι

Έλληνες : Ντίνος Ηλιόπουλος, Ντέμης Ρούσος, Βίκυ Μοσχολιού, Ηλίας Ηλιού

Ξένοι : Αλεξάντερ Πούσκιν, Ρίτσαρντ Βάγκνερ, Τομ Τζόουνς, Μπόμπ Ντύλαν, Έρολ Φλιν, Χένρυ Κίσσιγκερ, Τζούντυ Γκάρλαντ, Ντην Μάρτιν,Νάνσυ Σινάτρα, Μπόμπ Χόουπ, Κλίντ Ιστγουντ, Μέριλιν Μονρόε, Αντζελίνα Τζολί, Άννα Κουρνίκοβα, Νικόλ Κιντμαν, Στέφι Γκράφ.

Τυπικά Χαρακτηριστικά

Το ζώδιο των Διδύμων είναι το τρίτο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου και οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι κάτω από αυτό το ζώδιο αποτελούν μυστηριώδη γρίφο για όλους, συμπεριλαμβανομένων των αστρολόγων που αδυνατούν να κατανοήσουν την τόσο συχνά μεταβαλλόμενη προσωπικότητά τους. Έχουν αυτό που καθιστά τα δίδυμα παιδιά τόσο παρόμοια το ένα με το άλλο και ταυτόχρονα τόσο απολύτως διαφορετικά μεταξύ τους. Εξαιτίας του δισυπόστατου χαρακτήρα τους, οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που αλλάζουν πολύ εύκολα διαθέσεις. Μπορεί την μια στιγμή να κάνουν ηλίθια και αδικαιολόγητα πράγματα και την άλλη να μετανιώσουν οικτρά.

Η αγάπη τους για τη ποικιλία και την αλλαγή είναι το βασικό χαρακτηριστικό των Διδύμων. Είναι εξαιρετικά πολύπλευροι, διψούν για γνώση, λατρεύουν τη μάθηση και διαβάζουν ακατάπαυστα. Δυστυχώς όμως δεν επικεντρώνουν την προσοχή τους σε ένα μόνο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να σπαταλούν το ταλέντο και την ενέργειά τους άδικα. Βέβαια μπορούν μαθαίνοντας λίγα απ όλα να φαίνονται καλά πληροφορημένοι σε πολλά θέματα, παρά το γεγονός ότι οι γνώσεις τους σε αυτά είναι περιορισμένες. Έχουν έμφυτη την περιέργεια και τείνουν να αναλύουν τα πράγματα.

Οι αναμνήσεις του παρελθόντος παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή των Διδύμων. Τα βιώματα τους ασκούν ισχυρή επίδραση σε ολόκληρη την πορεία της ζωής τους. Εάν αποκτήσουν τις σωστές ηθικές αξίες από τη παιδική ηλικία, θα τις αναπτύξουν και θα τις ενισχύσουν στην ενήλικη ζωή τους. Όμως αν στερηθούν κατά τη νεαρή τους ηλικία τις ηθικές αξίες, έχουν τη τάση να γίνουν επαναστατικοί, να αντιτάσσονται σε ότι κατά τη γνώμη τους αποτελεί συμβατικότητα (οικογενειακοί δεσμοί, αστυνομικές αρχές και προσταγές της κοινωνίας). Επίσης μπορεί μεγαλώνοντας να γίνουν ματαιόδοξοι και αδιάλλακτοι, και να θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο από τους άλλους.

Μερικές από τις θετικές ιδιότητες των Διδύμων είναι η προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, η ευφράδεια, η εξυπνάδα, η εξαιρετική αντίληψη, η εφευρετικότητα και η ζωηράδα. Η ικανότητά του να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις είναι απίστευτη. Πάντα βρίσκουν λύση σε όλα τα προβλήματα, τα δικά τους και των άλλων. Έχουν επιχειρήματα για τα πάντα και είναι συνήθως πειστικοί. Έχουν κλίση στο να μαθαίνουν ξένες γλώσσες και τους αρέσει να ταξιδεύουν πολύ.

Στις σχέσεις τους οι Δίδυμοι δεν είναι υπερβολικά συναισθηματικοί, δεν μπορούν να είναι εύκολα πιστοί και μπορεί να συνάψουν σχέση με πάνω από ένα πρόσωπα του αντίθετου φύλου ταυτόχρονα. Η ανία τους σκοτώνει. Μπορεί πολύ εύκολα αν αισθανθούν ανία να αντιδράσουν φεύγοντας από μία σχέση για να στραφούν στην επόμενη που θα τους τύχει.

Έχουν τη τάση να αλλάζουν δουλειές και πολλές φορές αποφασίζουν να αλλάξουν ακόμα και το επάγγελμα τους ή να κάνουν δύο και τρία επαγγέλματα ταυτόχρονα. Είναι πάντα σε εγρήγορση και γενικά, ασχολούνται πάντα με πολλά πράγματα μαζί. Έτσι, η οικονομική τους κατάσταση υπόκειται σε διαρκείς μεταβολές από την άνθιση και την ευμάρεια σε δύσκολες συνθήκες γεμάτες στερήσεις.

Σε γενικές γραμμές οι Δίδυμοι είναι ένα εύθυμο ζώδιο που είναι πρόθυμο για νέες εμπειρίες και αντιπροσωπεύει το κλασσικό τύπο διπλής προσωπικότητας

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Ζώδια

Ζώδια

Τα ζώδια είναι δώδεκα και βρίσκονται κατά μήκος του ζωδιακού κύκλου. Τα ζώδια είναι, με τη σειρά κατά την οποία ο Ήλιος διέρχεται από αυτά

περισσότερα
Ζώδια Σκορπιός

Ζώδια Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει τον αποφασιστικό & σκληρό χαρακτήρα. Είναι πολύ δύσκολο για το Σκορπιό να είναι αντικειμενικός καθώς τα δικά του συναισθήματα και οι προσωπικές του εμπειρίες παίζουν καταλυτικό ρόλο στη κρίση και τις αποφάσεις του.

περισσότερα
Ζώδια Ιχθύς

Ζώδια Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι το δωδέκατο και τελευταίο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αντιπροσωπεύει άτομα συμπονετικά, δεκτικά σε εξωτερικές επιδράσεις και διακριτικά.

περισσότερα
Ζώδια Τοξότης

Ζώδια Τοξότης

Προσαρμόζονται εύκολα και εξοικειώνονται γρήγορα με το περιβάλλον τους. Προσπαθούν να επεκτείνουν τους ορίζοντες τους. Απολαμβάνουν τα ταξίδια και την εξερεύνηση, και αναζητούν συνεχώς νέες εμπειρίες. Όταν η τάση για εξερεύνηση στρέφεται στον κόσμο τους πνεύματος, ο Τοξότες βρίσκουν ιδιαίτερη χαρά στην κατάκτηση νέων τομέων γνώσης που τους είναι άγνωστοι.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις