αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Σχέσεις Τοξότης

Σχέσεις Τοξότης

Τοξότης (21 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Με μία ματιά

Απόλυτη συμβατότητα με: Κριός, Λέοντας
Καλή σχέση με : Αιγόκερως, Υδροχόος, Ζυγός, Σκορπιός
50% ναι, 50% όχι με: Ταύρος, Καρκίνος, Τοξότης
Aμφιβολίες για επιτυχία με: Ιχθείς, Δίδυμοι, Παρθένος

Η ερωτική ζωή του Τοξότη

Είναι ρομαντικοί, ειλικρινείς στη σχέση και πιστοί. Του διακρίνει η απλότητα και η γενναιοδωρία. Μισούν τους περιορισμούς και δεν θέλουν να στερούνται την προσωπική τους ελευθερία. Εκδηλώνουν άσβεστη περιέργεια στο σεξουαλικό τομέα επιδιώκοντας να δοκιμάζουν τα πάντα.

Το πρώτο που θα κοιτάξουν σε ένα υποψήφιο σύντροφο είναι ο εσωτερικός του κόσμος και θα εκτιμήσουν ένα σύντροφο που αγαπάει τη φύση και του αρέσει να βρίσκεται κοντά της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν έχουν καλό γούστο. Λατρεύουν τα ωραία ρούχα και τα όμορφα πράγματα. Κάντε τους δώρα και θα τους κατακτήσετε ευκολότερα κάντε τους να γελάσουν και είναι δικοί σας.

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Τοξότης με Κριό : Μια ιδανική και συναρπαστική ένωση που θα έχει σίγουρα διάρκεια. Και τα δύο ζώδια είναι παρορμητικά και αγαπούν τη περιπέτεια. Οι Τοξότες αγαπούν τη ελευθερία και κυνηγούν την ευτυχία & οι Κριοί συμφωνούν απόλυτα με αυτή την στρατηγική στη ζωή.

Τοξότης με Ταύρο: Με τον Ταύρο να είναι κτητικός και τον Τοξότη να αγαπάει την ελευθερία του, η ένωση αυτή πιθανόν να αντιμετωπίσει προβλήματα. Οι Τοξότες είναι ειλικρινείς και γενναιόδωροι και μπορεί να συγκρουστούν με τη ζήλια των Ταύρων. Όμως και τα δύο ζώδια αγαπούν την αλήθεια σε μία σχέση και αυτή μπορεί να είναι αρμονική, αρκεί ο καθένας να σέβεται τις ιδιαιτερότητες και την προσωπικότητα του άλλου.

Τοξότης με Δίδυμους : Αρκετά καλή η ένωση γιατί και τα δύο ζώδια είναι ειλικρινή, εξωστρεφή και αγαπούν την προσωπική τους ελευθερία. Αμφιβολίες για τη συνέχιση της σχέσης μεταξύ τους προκύπτουν από την ασυνέπεια που τους διακρίνει και είναι κοινό στοιχείο για τα δύο ζώδια και αρχή πολλών κακών. Επίσης δύσκολα θα καταφέρουν να βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλον.

Τοξότης με Καρκίνο : Προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν σε αυτή την ένωση εκτός και αν ο καθένας τους αποφασίσει να αλλάξει τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς ! Το βασικό πρόβλημα είναι ότι ο Τοξότης είναι πολύ ριψοκίνδυνος και για αυτόν όπου γη είναι και η πατρίδα του, ενώ αντίθετα η καρδιά του σπιτόγατου Καρκίνου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σπίτι του. Τα δύο αυτά ζώδια κινδυνεύουν να μη συναντηθούν ποτέ. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι δύο είναι γενναιόδωροι άνθρωποι

Τοξότης με Λέων: Ιδανική ένωση με εκρηκτικό αποτέλεσμα γιατί και τα δύο ζώδια είναι δυναμικά και αγαπούν τη ζωή. Σε μια τέτοια σχέση κανένας δεν θα βαρεθεί εύκολα. Θαυμάζουν και σέβονται ο ένας τον άλλο. Και οι δύο είναι ανυπόμονοι αλλά εκπέμπουν ακαταμάχητη γοητεία. Η σχέση θα είναι συναρπαστική και έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας και μεγάλης διάρκειας.

Τοξότης με Παρθένο: Δυσκολίες στην ένωση αυτή προκύπτουν από τον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης της ζωής. Ο Παρθένος είναι περισσότερο πρακτικός και προτιμάει να αναλύει τα πάντα πριν πάρει μια απόφαση, ενώ ο Τοξότης προτιμάει να εξερευνεί και να μαθαίνει από τα λάθη του. Επίσης μπορεί να είναι δύσκολο για τον Παρθένο να δεχτεί την ανικανοποίητη και φευγάτη φύση του Τοξότη. Ο Τοξότης θέλει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, ενώ ο Παρθένος επιζητεί οικονομική επάρκεια και σταθερότητα. Γι αυτό μια τέτοια σχέση ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα

Τοξότης με Ζυγό: Ο συνδυασμός είναι αρμονικός γιατί και οι δύο ψάχνουν καινούργιους ορίζοντες και θα γίνουν καλοί φίλοι και εραστές. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο και βλέπουν και η δύο τη ζωή με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Προβλήματα προκύπτουν από την ευαισθησία του Ζυγού και ο Τοξότης πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει για να αποφύγει να πληγώσει τα αισθήματα του Ζυγού.

Τοξότης με Σκορπιό : Τη καλή εξέλιξη της σχέσης θα βοηθήσει μία από τις αρετές αυτών των ζωδίων, η υπομονή. Στην αρχή της σχέσης ενδέχεται ο Τοξότης να νοιώσει άσχημα εξαιτίας των μεγάλων προσδοκιών και απαιτήσεων του Σκορπιού. Θα κάνουν ένα υπέροχο ζευγάρι όταν αποφασίσουν να δουν τη ζωή μέσα από τη φιλοσοφία του συντρόφου τους.

Τοξότης με Τοξότη: Τους ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα η αγάπη για την μάθηση και την γνώση, η αγάπη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Απολαμβάνουν τις πνευματικές συζητήσεις μεταξύ τους και επιδιώκουν από κοινού προκλήσεις που τους διασκεδάσουν και τους κάνουν να σκέφτονται. Το μόνο εμπόδιο στη καλή τους σχέση είναι το γεγονός ότι μπορεί εύκολα να χάσουν την ψυχραιμία τους και να συγκρουστούν αν και γρήγορα θα συγχωρήσουν το σύντροφο τους.

Τοξότης με Αιγόκερο : Η σχετικά καλή αυτή ένωση μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες εξαιτίας των μεγάλων διαφορών τους. Πολλές φορές δεν θα μπορούν να βρουν τίποτα για να πουν ο ένας στον άλλον και η επικοινωνία μεταξύ τους είναι δύσκολη. Ο Αιγόκερως αγαπάει τη λεπτομέρεια είναι ήσυχος ή και ντροπαλός ενώ τον Τοξότη διακρίνουν εκ διαμέτρου αντίθετες ιδιότητες. Παρά τις δυσκολίες, τα ζώδια αυτά μπορούν να διδαχτούν το ένα από το άλλο. Ο Τοξότης βοηθάει τον Αιγόκερο να ζει πιο έντονα και να εκτιμήσει την ανάγκη για περιπέτεια και ελευθερία ενώ ο Αιγόκερως βοηθά τον Τοξότη να εκτιμήσει την αξία της υπομονή και της προσοχής στη λεπτομέρεια.

Τοξότης με Υδροχόο : Τα ζώδια αυτά μπορούν να έχουν μια ευτυχισμένη και αρμονική συμβίωση. Μαζί θα μοιραστούν τη χαρά της ελευθερίας, την αγάπη τους για τα ταξίδια και την έντονη ανάγκη τους να ζήσουν ζωή γεμάτη περιπέτειες.

Τοξότης με Ιχθείς : Τη σχέση διακρίνει έντονη ερωτική έλξη όμως οι πολλές διαφορές μεταξύ τους κάνουν δύσκολη τη μακροχρόνια διάρκεια. Απαιτείται συμβιβασμός και μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουν μαζί. Αν συμβεί αυτό η ένωση θα εξελιχθεί ομαλά.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Σχέσεις Ζυγός

Σχέσεις Ζυγός

Η ερωτική ζωή του Ζυγού. Οι Ζυγοί είναι δοτικά ζώδια, είναι κοινωνικοί, τους αρέσει να τους αγαπούν και δεν θα πουν όχι αν ο άλλος κάνει την πρώτη κίνηση. Η ικανότητα τους επικοινωνίας αποτελεί πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο.

περισσότερα
Σχέσεις Λέων

Σχέσεις Λέων

Η ερωτική ζωή του Λέοντα. Οι Λέοντες είναι εξαιρετικά ελκυστικοί και τραβούν αμέσως τη προσοχή του αντίθετου φύλου. Με την γεμάτη λάμψη προσωπικότητα τους που φροντίζουν να την επιδεικνύουν στον κοινωνικό τους περίγυρο, αποζητάνε την εκτίμηση, το ενδιαφέρον και τη προσοχή των άλλων. Θέλουν να τους θαυμάζουν, είναι εξωστρεφείς και γενναιόδωροι με το σύντροφο τους.

περισσότερα
Σχέσεις Ταύρος

Σχέσεις Ταύρος

Η ερωτική ζωή του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι ένα προσγειωμένο και αφοσιωμένο ζώδιο που επιθυμεί μια αρμονική και όμορφη σχέση. Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και θα λατρέψουν κυριολεκτικά αυτόν που θα τους δώσει πλούτη και πολυτελή ζωή.

περισσότερα
Σχέσεις Καρκίνος

Σχέσεις Καρκίνος

Η ερωτική ζωή του Καρκίνου. Παίρνουν τη πρωτοβουλία πλησιάζοντας το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Ψάχνουν όμως χαλαρά και με ηρεμία τον ερωτικό τους σύντροφο, τόσο χαλαρά που μπορεί να χάσουν πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να απομονωθούν και να νοιώσουν μοναξιά. Όταν βρουν το κατάλληλο ταίρι, λίγοι θα αντισταθούν στη γοητεία τους.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις