αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Σχέσεις Τοξότης

Σχέσεις Τοξότης

Τοξότης (21 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Με μία ματιά

Απόλυτη συμβατότητα με: Κριός, Λέοντας
Καλή σχέση με : Αιγόκερως, Υδροχόος, Ζυγός, Σκορπιός
50% ναι, 50% όχι με: Ταύρος, Καρκίνος, Τοξότης
Aμφιβολίες για επιτυχία με: Ιχθείς, Δίδυμοι, Παρθένος

Η ερωτική ζωή του Τοξότη

Είναι ρομαντικοί, ειλικρινείς στη σχέση και πιστοί. Του διακρίνει η απλότητα και η γενναιοδωρία. Μισούν τους περιορισμούς και δεν θέλουν να στερούνται την προσωπική τους ελευθερία. Εκδηλώνουν άσβεστη περιέργεια στο σεξουαλικό τομέα επιδιώκοντας να δοκιμάζουν τα πάντα.

Το πρώτο που θα κοιτάξουν σε ένα υποψήφιο σύντροφο είναι ο εσωτερικός του κόσμος και θα εκτιμήσουν ένα σύντροφο που αγαπάει τη φύση και του αρέσει να βρίσκεται κοντά της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν έχουν καλό γούστο. Λατρεύουν τα ωραία ρούχα και τα όμορφα πράγματα. Κάντε τους δώρα και θα τους κατακτήσετε ευκολότερα κάντε τους να γελάσουν και είναι δικοί σας.

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Τοξότης με Κριό : Μια ιδανική και συναρπαστική ένωση που θα έχει σίγουρα διάρκεια. Και τα δύο ζώδια είναι παρορμητικά και αγαπούν τη περιπέτεια. Οι Τοξότες αγαπούν τη ελευθερία και κυνηγούν την ευτυχία & οι Κριοί συμφωνούν απόλυτα με αυτή την στρατηγική στη ζωή.

Τοξότης με Ταύρο: Με τον Ταύρο να είναι κτητικός και τον Τοξότη να αγαπάει την ελευθερία του, η ένωση αυτή πιθανόν να αντιμετωπίσει προβλήματα. Οι Τοξότες είναι ειλικρινείς και γενναιόδωροι και μπορεί να συγκρουστούν με τη ζήλια των Ταύρων. Όμως και τα δύο ζώδια αγαπούν την αλήθεια σε μία σχέση και αυτή μπορεί να είναι αρμονική, αρκεί ο καθένας να σέβεται τις ιδιαιτερότητες και την προσωπικότητα του άλλου.

Τοξότης με Δίδυμους : Αρκετά καλή η ένωση γιατί και τα δύο ζώδια είναι ειλικρινή, εξωστρεφή και αγαπούν την προσωπική τους ελευθερία. Αμφιβολίες για τη συνέχιση της σχέσης μεταξύ τους προκύπτουν από την ασυνέπεια που τους διακρίνει και είναι κοινό στοιχείο για τα δύο ζώδια και αρχή πολλών κακών. Επίσης δύσκολα θα καταφέρουν να βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλον.

Τοξότης με Καρκίνο : Προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν σε αυτή την ένωση εκτός και αν ο καθένας τους αποφασίσει να αλλάξει τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς ! Το βασικό πρόβλημα είναι ότι ο Τοξότης είναι πολύ ριψοκίνδυνος και για αυτόν όπου γη είναι και η πατρίδα του, ενώ αντίθετα η καρδιά του σπιτόγατου Καρκίνου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σπίτι του. Τα δύο αυτά ζώδια κινδυνεύουν να μη συναντηθούν ποτέ. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι δύο είναι γενναιόδωροι άνθρωποι

Τοξότης με Λέων: Ιδανική ένωση με εκρηκτικό αποτέλεσμα γιατί και τα δύο ζώδια είναι δυναμικά και αγαπούν τη ζωή. Σε μια τέτοια σχέση κανένας δεν θα βαρεθεί εύκολα. Θαυμάζουν και σέβονται ο ένας τον άλλο. Και οι δύο είναι ανυπόμονοι αλλά εκπέμπουν ακαταμάχητη γοητεία. Η σχέση θα είναι συναρπαστική και έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας και μεγάλης διάρκειας.

Τοξότης με Παρθένο: Δυσκολίες στην ένωση αυτή προκύπτουν από τον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης της ζωής. Ο Παρθένος είναι περισσότερο πρακτικός και προτιμάει να αναλύει τα πάντα πριν πάρει μια απόφαση, ενώ ο Τοξότης προτιμάει να εξερευνεί και να μαθαίνει από τα λάθη του. Επίσης μπορεί να είναι δύσκολο για τον Παρθένο να δεχτεί την ανικανοποίητη και φευγάτη φύση του Τοξότη. Ο Τοξότης θέλει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, ενώ ο Παρθένος επιζητεί οικονομική επάρκεια και σταθερότητα. Γι αυτό μια τέτοια σχέση ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα

Τοξότης με Ζυγό: Ο συνδυασμός είναι αρμονικός γιατί και οι δύο ψάχνουν καινούργιους ορίζοντες και θα γίνουν καλοί φίλοι και εραστές. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο και βλέπουν και η δύο τη ζωή με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Προβλήματα προκύπτουν από την ευαισθησία του Ζυγού και ο Τοξότης πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει για να αποφύγει να πληγώσει τα αισθήματα του Ζυγού.

Τοξότης με Σκορπιό : Τη καλή εξέλιξη της σχέσης θα βοηθήσει μία από τις αρετές αυτών των ζωδίων, η υπομονή. Στην αρχή της σχέσης ενδέχεται ο Τοξότης να νοιώσει άσχημα εξαιτίας των μεγάλων προσδοκιών και απαιτήσεων του Σκορπιού. Θα κάνουν ένα υπέροχο ζευγάρι όταν αποφασίσουν να δουν τη ζωή μέσα από τη φιλοσοφία του συντρόφου τους.

Τοξότης με Τοξότη: Τους ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα η αγάπη για την μάθηση και την γνώση, η αγάπη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Απολαμβάνουν τις πνευματικές συζητήσεις μεταξύ τους και επιδιώκουν από κοινού προκλήσεις που τους διασκεδάσουν και τους κάνουν να σκέφτονται. Το μόνο εμπόδιο στη καλή τους σχέση είναι το γεγονός ότι μπορεί εύκολα να χάσουν την ψυχραιμία τους και να συγκρουστούν αν και γρήγορα θα συγχωρήσουν το σύντροφο τους.

Τοξότης με Αιγόκερο : Η σχετικά καλή αυτή ένωση μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες εξαιτίας των μεγάλων διαφορών τους. Πολλές φορές δεν θα μπορούν να βρουν τίποτα για να πουν ο ένας στον άλλον και η επικοινωνία μεταξύ τους είναι δύσκολη. Ο Αιγόκερως αγαπάει τη λεπτομέρεια είναι ήσυχος ή και ντροπαλός ενώ τον Τοξότη διακρίνουν εκ διαμέτρου αντίθετες ιδιότητες. Παρά τις δυσκολίες, τα ζώδια αυτά μπορούν να διδαχτούν το ένα από το άλλο. Ο Τοξότης βοηθάει τον Αιγόκερο να ζει πιο έντονα και να εκτιμήσει την ανάγκη για περιπέτεια και ελευθερία ενώ ο Αιγόκερως βοηθά τον Τοξότη να εκτιμήσει την αξία της υπομονή και της προσοχής στη λεπτομέρεια.

Τοξότης με Υδροχόο : Τα ζώδια αυτά μπορούν να έχουν μια ευτυχισμένη και αρμονική συμβίωση. Μαζί θα μοιραστούν τη χαρά της ελευθερίας, την αγάπη τους για τα ταξίδια και την έντονη ανάγκη τους να ζήσουν ζωή γεμάτη περιπέτειες.

Τοξότης με Ιχθείς : Τη σχέση διακρίνει έντονη ερωτική έλξη όμως οι πολλές διαφορές μεταξύ τους κάνουν δύσκολη τη μακροχρόνια διάρκεια. Απαιτείται συμβιβασμός και μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουν μαζί. Αν συμβεί αυτό η ένωση θα εξελιχθεί ομαλά.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Σχέσεις Κριός

Σχέσεις Κριός

Η ερωτική ζωή του Κριού. Η μία λέξη που μπορεί να περιγράψει άριστα ένα Κριό είναι η "θέρμη". Με το στοιχείο της φωτιάς να τους επηρεάζε, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο εκπέμπουν ενέργεια γεμάτη θέρμη και πάθος.

περισσότερα
Σχέσεις Παρθένος

Σχέσεις Παρθένος

Η ερωτική ζωή του Παρθένου. Ο αποτελεσματικός και καλά οργανωμένος ενθουσιάζεται όταν παρέχει κάθε είδους βοήθεια στον σύντροφο του. Είναι τελειομανείς και εκμεταλλεύονται όλο το διαθέσιμο χρόνο για να μελετήσουν καλά τον υποψήφιο σύντροφο τους και να διαπιστώσουν αν αξίζει αυτή η σχέση. Στην προσπάθεια τους αυτή, δίνουν μεγάλη έμφαση στο οικονομικό, μορφωτικό και κοινωνικό του επίπεδο.

περισσότερα
Σχέσεις Τοξότης

Σχέσεις Τοξότης

Η ερωτική ζωή του Τοξότη. Είναι ρομαντικοί, ειλικρινείς στη σχέση και πιστοί. Του διακρίνει η απλότητα και η γενναιοδωρία. Μισούν τους περιορισμούς και δεν θέλουν να στερούνται την προσωπική τους ελευθερία. Εκδηλώνουν άσβεστη περιέργεια στο σεξουαλικό τομέα επιδιώκοντας να δοκιμάζουν τα πάντα.

περισσότερα
Σχέσεις Υδροχόος

Σχέσεις Υδροχόος

Η ερωτική ζωή του Υδροχόου. Ο Υδροχόος επιζητεί την αναγνώριση από τον σύντροφο του και θέλει από αυτόν να τον καταλαβαίνει. Σπανίως ένας Υδροχόος είναι μόνος. Ορισμένες φορές δείχνει επιφυλακτικός, ψυχρός ή αδιάφορος σε μία σχέση. Δεν ανοίγεται εύκολα. Εμφανίζεται απρόσιτος και συγκρατημένος αλλά θα λατρέψει το σύντροφο, χωρίς να γίνει κτητικός απέναντι του.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις