αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Σχέσεις Παρθένος

Σχέσεις Παρθένος

Παρθένος (22 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Με μία ματιά

Απόλυτη συμβατότητα με: Αιγόκερο, Ταύρο, Παρθένο
Καλή σχέση με : Ζυγό, Σκορπιό, Καρκίνο, Λέοντα
50% ναι, 50% όχι με: Υδροχόο, Κριό
Aμφιβολίες για επιτυχία με: Τοξότη, Ιχθείς, Δίδυμους

Η ερωτική ζωή του Παρθένου

Ο αποτελεσματικός και καλά οργανωμένος ενθουσιάζεται όταν παρέχει κάθε είδους βοήθεια στον σύντροφο του. Είναι τελειομανείς και εκμεταλλεύονται όλο το διαθέσιμο χρόνο για να μελετήσουν καλά τον υποψήφιο σύντροφο τους και να διαπιστώσουν αν αξίζει αυτή η σχέση. Στην προσπάθεια τους αυτή, δίνουν μεγάλη έμφαση στο οικονομικό, μορφωτικό και κοινωνικό του επίπεδο.

Μερικές φορές εκδηλώνουν ντροπαλότητα και δείχνουν έντονα την ανάγκη τους για συναισθηματική ασφάλεια από μέρους του συντρόφου τους. Στη σχέση ο Παρθένος δείχνει συνέπεια, αφοσίωση και υπέρ-προστατευτικότητα. Όταν ερωτευτεί ελευθερώνει ένα ρομαντισμό και ένα παθιασμένο αισθησιασμό που συναρπάζει. Γνωρίζουν πώς να κάνουν το σύντροφο τους να αισθάνεται μοναδικός. Η αληθινή αγάπη έρχεται αργά και σταθερά αλλά θα μείνει πιστός για πάντα, θα χαλαρώσει και θα νοιώσει σίγουρος για τον εαυτό του.

Για να τους κατακτήσει κάποιος πρέπει να διαθέτει αληθινά και ειλικρινή αισθήματα, υπομονή, και μεγάλα αποθέματα αγάπης.
Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Παρθένος με Κριό : Κριός και Παρθένος δεν ταιριάζουν αστρολογικά. Οι Παρθένοι ψάχνουν να βρουν ελαττώματα, κριτικάρουν και είναι πολύ ακριβείς για να ταιριάξουν με το ακριβώς αντίθετο των παραπάνω, τον Κριό. Χωριστά και φίλοι λοιπόν.

Παρθένος με Ταύρο: Πολύ καλή ένωση αν και ο Ταύρος μισεί να τον επικρίνουν για αυτό που είναι., κάτι που αποτελεί δεύτερη φύση του Παρθένου. Και τα δύο είναι ζώδια της γης και έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Παρθένος με Δίδυμους : Ατυχής ένωση. Η τάση των Διδύμων προς την αλλαγή και την ποικιλία αντικρούεται σοβαρά με το ρεαλιστικό και προσγειωμένο Παρθένο. Κοινά στοιχεία και των δύο ζωδίων, όπως η αγάπη για την καθαριότητα, η ανάγκη να έχουν φίλους που έχουν πνευματικές και καλλιτεχνικές επιδιώξεις, μπορεί να ευνοήσουν μία σχέση μεταξύ ενός Παρθένου και ενός Διδύμου.

Παρθένος με Καρκίνο : Τους ενώνει η αγάπη τους για την σιγουριά και την ασφάλεια. Ο Καρκίνος εκτιμάει την προσοχή που δείχνει ο Παρθένος στη λεπτομέρεια αλλά μισεί το επικριτικό του πνεύμα. Ο Παρθένος εκτιμάει την αφοσίωση και την ειλικρίνεια του Καρκίνου. Για να έχει επιτυχία η σχέση ο Παρθένος πρέπει να ξεπεράσει τον συντηρητισμό του και να γίνει πιο τρυφερός και εκδηλωτικός απέναντι στον Καρκίνο.

Παρθένος με Λέων: Καλός συνδυασμός γιατί ο Λέοντας έχει τα ψυχικά αποθέματα για να υπερπηδήσει το επικριτικό πνεύμα του Παρθένου ενώ ο Παρθένος θα αισθανθεί υπερήφανος για τα κατορθώματα και το χιούμορ του Λέοντα και δεν θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά απέναντι του.

Παρθένος με Παρθένο: Καλή η ένωση, γιατί ως καλοί οργανωτές, θα οργανώσουν τη ζωή τους με έναν αρμονικό και αμοιβαία αρεστό τρόπο. Δυστυχώς ο σκεπτικισμός τους και η τάση τους να υπερβάλλουν όταν κριτικάρουν τα ελαττώματα του άλλου, μπορεί να οδηγήσουν σε σύγκρουση.

Παρθένος με Ζυγό: Καλός ο συνδυασμός. Μοιάζουν σαν δυο κομμάτια από το ίδιο παζλ που ενώνονται τέλεια. Η σχέση τους θα είναι έντονη αλλά μικρή διάρκειας και μπορεί να διαρκέσει μόνο όταν και οι δύο αντιληφθούν και σεβαστούν τις ιδιαιτερότητες και τις αδυναμίες του συντρόφου τους. Μοιράζονται την αγάπη τους για τα υλικά αποκτήματα και είναι και οι δύο πολύ πρακτικοί. Βλέπουν όλες τις πλευρές ενός ζητήματος και αποφασίζουν από κοινού, αφού έχουν λάβει υπόψη τους όλα τα δεδομένα. Στην αντίθετη περίπτωση, η αναποφασιστικότητα του Ζυγού ενοχλεί τον Παρθένο, όμως εκτιμάει το γεγονός ότι ο Ζυγός μπορεί να συμμεριστεί τη δική τους απόφαση.

Παρθένος με Σκορπιό : Εδώ η σχέση μπορεί να αγγίξει την τελειότητα στην καλύτερη περίπτωση. Το γεγονός ότι τα δύο αυτά ζώδια είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, κάνει το ένα να έλκει το άλλο με ασυνήθιστη ένταση. Αυτές οι διαφορές δίνουν στον καθένα να μάθει από τον άλλον και να βρουν τη μέση λύση για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζουν. Η σχέση τους βασίζεται στην αφοσίωση και σε ισχυρούς προσωπικούς δεσμούς.

Παρθένος με Τοξότη: Δυσκολίες στην ένωση αυτή προκύπτουν από τον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης της ζωής. Ο Παρθένος είναι περισσότερο πρακτικός και προτιμάει να αναλύει τα πάντα πριν πάρει μια απόφαση, ενώ ο Τοξότης προτιμάει να εξερευνεί και να μαθαίνει από τα λάθη του. Επίσης μπορεί να είναι δύσκολο για τον Παρθένο να δεχτεί την ανικανοποίητη και φευγάτη φύση του Τοξότη. Ο Τοξότης θέλει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, ενώ ο Παρθένος επιζητεί οικονομική επάρκεια και σταθερότητα. Γι αυτό μια τέτοια σχέση ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Παρθένος με Αιγόκερο : Ιδανική ένωση. Και οι δύο είναι λογικοί και έξυπνοι. Και οι δύο αναμένουν πολλά από τον σύντροφο τους και από τον εαυτό τους. Ο Αιγόκερως θαυμάζει την πρακτικότητα και την αγάπη του Παρθένου για τη λεπτομέρεια, ενώ ο Παρθένος εκτιμάει την αφοσίωση και το κουράγιο του Αιγόκερου. Μαζί θα αναπτύξουν μια σταθερή, στεραιή σχέση βασισμένη σε κοινά αποδεκτές αρχές.

Παρθένος με Υδροχόο : Στην σχέση αυτή δύο πράγματα μπορεί να συμβούν. Ή θα βγάλουν το καλύτερο ή το χειρότερο εαυτό τους στη φόρα ! Στην καλύτερη των περιπτώσεων το ζευγάρι Παρθένος-Υδροχόος θα απολαύσει μια πνευματική και χαρούμενη σχέση. Στην αντίθετη περίπτωση ο Υδροχόος θα μισήσει το επικριτικό πνεύμα του Παρθένου, ενώ ο Παρθένος τον παράλογο, αμετάπειστο και δογματικό Υδροχόο. Συγκρούσεις προκύπτουν και από το γεγονός ότι ο Παρθένος είναι πρακτικός και μεθοδικός ενώ ο Υδροχόος βαριέται εύκολα τις αργές και σταθερές μεθόδους προσέγγισης των πραγμάτων.


Παρθένος με Ιχθείς : Προβλήματα θα προκύψουν επειδή τα δύο ζώδιο είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Ο Παρθένος εκτιμάει τα υλικά αποκτήματα και θα παλέψει γι αυτά, ενώ οι Ιχθείς θέλουν μια απλή ζωή και δεν νοιάζονται καθόλου για την οικονομική τους αποκατάσταση. Όμως ως αντίθετα, έλκονται μεταξύ τους και μια σχέση θα έχει μεγάλη σεξουαλική ένταση. Επίσης ως ζευγάρι έχουν την ικανότητα να βγάζουν ο καθένας το καλύτερο εαυτό του άλλου. Ο Παρθένος μπορεί να βοηθήσει τον Ιχθύ να εκπληρώσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του και θα τον διδάξει πώς να κάνει τις ιδέες του πραγματικότητα. Από την άλλη μεριά ο Ιχθύς προσφέρει ευγένεια και συναίσθημα που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο Παρθένος.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Σχέσεις Ταύρος

Σχέσεις Ταύρος

Η ερωτική ζωή του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι ένα προσγειωμένο και αφοσιωμένο ζώδιο που επιθυμεί μια αρμονική και όμορφη σχέση. Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και θα λατρέψουν κυριολεκτικά αυτόν που θα τους δώσει πλούτη και πολυτελή ζωή.

περισσότερα
Σχέσεις Κριός

Σχέσεις Κριός

Η ερωτική ζωή του Κριού. Η μία λέξη που μπορεί να περιγράψει άριστα ένα Κριό είναι η "θέρμη". Με το στοιχείο της φωτιάς να τους επηρεάζε, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο εκπέμπουν ενέργεια γεμάτη θέρμη και πάθος.

περισσότερα
Σχέσεις Δίδυμοι

Σχέσεις Δίδυμοι

Η ερωτική ζωή των Διδύμων. Για του Διδύμους ο έρωτας είναι το απόλυτο μυστήριο. Είναι ανυπόμονοι είναι σε συνεχή κίνηση. Προβληματίζονται συνεχώς για την ποιότητα της σχέσης τους, αναρωτιούνται αν αξίζει ή όχι, παραμένοντας γενικά ανικανοποίητοι από τις σχέσεις. Όντας άριστοι ομιλητές και επικοινωνιακοί, ξέρουν να γοητεύουν.

περισσότερα
Σχέσεις Ιχθείς

Σχέσεις Ιχθείς

Η ερωτική ζωή των Ιχθύων. Οι Ιχθείς, παρά την ευαίσθητη προσωπικότητα και τους λεπτούς τους τρόπους, είναι οπλισμένοι με τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης. Έχουν κατανόηση στα ανθρώπινα λάθη και αδυναμίες και είναι ικανοί να συγχωρήσουν το σύντροφο που θα τους απατήσει.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις