αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Σχέσεις Αιγόκερως

Σχέσεις Αιγόκερως

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)

Με μία ματιά
Απόλυτη συμβατότητα με: Ταύρο, Παρθένο
Καλή σχέση με : Υδροχόο, Ιχθείς, Σκορπιό, Τοξότη
50% ναι, 50% όχι με: Διδύμους, Λέοντα, Αιγόκερο
Aμφιβολίες για επιτυχία με: Κριό, Καρκίνο, Ζυγό

Η ερωτική ζωή του Αιγόκερου

Οι Αιγόκεροι στον έρωτα προγραμματίζουν λεπτομερώς την κάθε τους κίνηση. Ιδίως οι άντρες, θα πάρουν την πρωτοβουλία & θα εργαστούν σκληρά για να κατακτήσουν τον σύντροφο τους. Δυσκολίες στις σχέσεις τους προκύπτουν από τη συστολή, την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που τους διακρίνει.

Είναι συγκρατημένοι και εσωστρεφείς αλλά σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να δείξουν ένα τόσο έντονο πάθος που ξαφνιάζει. Είναι τρυφεροί εραστές, δεν χάνουν τη σεξουαλική τους διάθεση όταν περάσουν τα χρόνια. Επιζητούν ένα σύντροφο πιστό, και αφοσιωμένο και αντιμετωπίζουν τις σχέσεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Δυστυχώς πολλές φορές κρύβουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Ο σύντροφος τους πρέπει να πολεμήσει με την απαισιοδοξία τους και να τους επαναλαμβάνει συνεχώς ότι πρέπει να χαρούν τη ζωή.

Στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο οι Αιγόκεροι βρίσκουν αρκετή δυσκολία εξαιτίας της αδυναμίας επικοινωνίας που οφείλεται στη συστολή τους ή στην υποβαθμισμένη σημασία που δίνουν στις σχέσεις τους σε σύγκριση με τις οικονομικές τους επιδιώξεις.

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Αιγόκερως με Κριό : Πιθανότερα ανεπιτυχής μια τέτοια σχέση. Η υπομονή του Αιγόκερου συγκρούεται με την ανυπομονησία του Κριού που δεν αντέχει την αργή και μεθοδική φύση του Αιγόκερου. Στο σεξ υπάρχει καλή χημεία μεταξύ τους & μπορεί να υπάρξουν σχέσεις μικρής διάρκειας.

Αιγόκερως με Ταύρο: Μπορεί να είναι ο ιδανικός συνδυασμός γιατί τα δύο ζώδια εναρμονίζονται τέλεια σε συναισθηματικό επίπεδο. Και οι δύο χρειάζονται ενθάρρυνση και ένα καλό λόγο. Δυσκολία στη σχέση μπορεί να προκύψει από την εργασιομανία και των δύο.

Αιγόκερως με Δίδυμους : Η ένωση θα βρει δυσκολίες εξαιτίας των διαφορετικών προτεραιοτήτων που έχουν τα δύο αυτά ζώδια, στη ζωή. Η υπομονή είναι αρετή του Αιγόκερου, αλλά δεν ταιριάζει καθόλου στους γοργούς ρυθμούς του Διδύμου. Επίσης την ανάγκη του Αιγόκερου να θριαμβεύσει σε κάθε πεδίο, μπορεί να αποδειχτεί αδύνατον να την ανεχτεί ο Δίδυμος. Σίγουρα όμως τίποτα δύσκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ακατόρθωτο. Με συμβιβασμό και σεβασμό στις προτεραιότητες του συντρόφου τους, τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να κάνουν την ένωση ευτυχισμένη.

Αιγόκερως με Καρκίνο : Τα δύο ζώδια έχουν πολλά κοινά σημεία. Η κατανόηση που δείχνει ο Καρκίνος είναι αυτό που ζητάει ο παραπονιάρης Αιγόκερως. Και οι δύο έχουν τη τάση να βαδίζουν αργά και σταθερά προς το στόχο τους. Ο Αιγόκερως είναι προικισμένος με τις ιδιότητες που χρειάζεται ο Καρκίνος για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα του, η χημεία δηλαδή υπάρχει. Δυστυχώς όμως η έλλειψη συναισθηματισμού, ζεστασιάς και τρυφερότητας από τον Αιγόκερο μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στην ευτυχία τους.

Αιγόκερως με Λέων: Δυσκολίες στη ένωση αυτή προκύπτουν από το συντηρητισμό του Αιγόκερου, την εργασιομανία του και την αγάπη του για την παράδοση. Αντίθετα, ο Λέοντας προτιμάει να τα καταφέρνει με τη γοητεία του και δεν αναλώνεται με υπερβολική εργασία. Επίσης ο Λέοντας γεννήθηκε για να σπάει τις παραδόσεις. Επειδή και τα δύο ζώδια είναι αποφασιστικά, με συμβιβασμό και αλληλοκατανόηση, η σχέση έχει πιθανότητες επιτυχίας..

Αιγόκερως με Παρθένο: Ιδανική ένωση. Και οι δύο είναι λογικοί και έξυπνοι. Και οι δύο αναμένουν πολλά από τον σύντροφο τους και από τον εαυτό τους. Ο Αιγόκερως θαυμάζει την πρακτικότητα και την αγάπη του Παρθένου για τη λεπτομέρεια, ενώ ο Παρθένος εκτιμάει την αφοσίωση και το κουράγιο του Αιγόκερου. Μαζί θα αναπτύξουν μια σταθερή, στεραιή σχέση βασισμένη σε κοινά αποδεκτές αρχές.

Αιγόκερως με Ζυγό: Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για την διάρκεια που θα έχει αυτή η σχέση. Το αν θα πετύχει ή όχι εξαρτάται από την ικανότητα των δύο μερών να συμβιβάζονται που και που και να βρίσκουν κοινά ενδιαφέροντα. Πάντως υπάρχει έντονη ερωτική έλξη.

Αιγόκερως με Σκορπιό: Ένωση με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας αφού μέσα από αυτή και οι δύο θα ωριμάσουν και θα μάθουν τη αξία της αγάπης στη ζωή τους. Βέβαια θα χρειαστεί χρόνος και για τους δύο, να ανοιχτούν και να νοιώσουν άνετα ο ένας με τον άλλο αλλά όταν συμβεί αυτό θα βρουν αμοιβαία ικανοποίηση τόσο σε ερωτικό όσο και πνευματικό επίπεδο.

Αιγόκερως με Τοξότη: Η σχετικά καλή αυτή ένωση μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες εξαιτίας των μεγάλων διαφορών τους. Πολλές φορές δεν θα μπορούν να βρουν τίποτα για να πουν ο ένας στον άλλον και η επικοινωνία μεταξύ τους είναι δύσκολη. Ο Αιγόκερως αγαπάει τη λεπτομέρεια είναι ήσυχος ή και ντροπαλός ενώ τον Τοξότη διακρίνουν εκ διαμέτρου αντίθετες ιδιότητες. Παρά τις δυσκολίες, τα ζώδια αυτά μπορούν να διδαχτούν το ένα από το άλλο. Ο Τοξότης βοηθάει τον Αιγόκερο να ζει πιο έντονα και να εκτιμήσει την ανάγκη για περιπέτεια και ελευθερία ενώ ο Αιγόκερως βοηθά τον Τοξότη να εκτιμήσει την αξία της υπομονή και της προσοχής στη λεπτομέρεια.

Αιγόκερως με Αιγόκερο : Μαζί λειτουργούν σαν ένα καλά κουρδισμένο όργανο. Είναι πιστοί και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο, συμφωνούν μεταξύ τους και έχουν αγάπη. Προβλήματα ενδέχεται να υπάρξουν εξαιτίας της εργασιομανίας τους.

Αιγόκερως με Υδροχόο : Καλή η σχέση γιατί καταφέρνουν να βγάλουν προς τα έξω ο ένας τον καλύτερο εαυτό του άλλου. Ο Αιγόκερως έχει μια ευαίσθητη αντίληψη για τη ζωή. Ο Υδροχόος έχει μια ακόρεστη δίψα για τη ζωή και όραμα για ένα καλύτερο κόσμο. Όταν αυτοί θέσουν τους διαφορετικούς στόχους του κάτω από ένα κοινό παρανομαστή, τότε η δύναμη της αγάπης του θα νικήσει τα πάντα.

Αιγόκερως με Ιχθείς : Μπορεί να υπάρξει αρμονική σχέση παρά το γεγονός ότι ο Αιγόκερως είναι προσγειωμένος και πρακτικός ενώ οι Ιχθείς είναι συνήθως ονειροπόλοι κα πετάνε στα σύννεφα. Μεταξύ τους θα είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Ο Αιγόκερως εκτιμάει την ευγενική φύση του Ιχθύ ενώ οι Ιχθείς αγαπούν το γρήγορο μυαλό και το κουράγιο του Αιγόκερου.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Σχέσεις Παρθένος

Σχέσεις Παρθένος

Η ερωτική ζωή του Παρθένου. Ο αποτελεσματικός και καλά οργανωμένος ενθουσιάζεται όταν παρέχει κάθε είδους βοήθεια στον σύντροφο του. Είναι τελειομανείς και εκμεταλλεύονται όλο το διαθέσιμο χρόνο για να μελετήσουν καλά τον υποψήφιο σύντροφο τους και να διαπιστώσουν αν αξίζει αυτή η σχέση. Στην προσπάθεια τους αυτή, δίνουν μεγάλη έμφαση στο οικονομικό, μορφωτικό και κοινωνικό του επίπεδο.

περισσότερα
Σχέσεις Ζυγός

Σχέσεις Ζυγός

Η ερωτική ζωή του Ζυγού. Οι Ζυγοί είναι δοτικά ζώδια, είναι κοινωνικοί, τους αρέσει να τους αγαπούν και δεν θα πουν όχι αν ο άλλος κάνει την πρώτη κίνηση. Η ικανότητα τους επικοινωνίας αποτελεί πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο.

περισσότερα
Σχέσεις Ταύρος

Σχέσεις Ταύρος

Η ερωτική ζωή του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι ένα προσγειωμένο και αφοσιωμένο ζώδιο που επιθυμεί μια αρμονική και όμορφη σχέση. Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και θα λατρέψουν κυριολεκτικά αυτόν που θα τους δώσει πλούτη και πολυτελή ζωή.

περισσότερα
Σχέσεις Σκορπιός

Σχέσεις Σκορπιός

Η ερωτική ζωή του Σκορπιού. O Σκορπιός αποτελεί το απόλυτο ερωτικό ζώδιο. Το πάθος του είναι τόσο μεγάλο που μπορεί από ευλογία να γίνει κατάρα. Αποτελεί πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο και θα κάνει ότι περνάει το χέρι του για να κατακτήσει τον υποψήφιο σύντροφο του. Από μέσα του πηγάζει η ανάγκη να παρέχει στο σύντροφο του ηδονή. Περιμένει όμως το ίδιο σε αντάλλαγμα.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις