αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Συμβολισμός και Ημέρα Γέννησης

Συμβολισμός και Ημέρα Γέννησης

Οι κάρτες Ταρώ είναι οι εξής:

Οι 7 Δυσμενείς κάρτες
Η Δικαιοσύνη
Ο Κρεμασμένος
Ο Θάνατος
Ο Πυργος
Η Σελήνη
Ο Διάβολος
Ο Τρελός
Οι 8 Ευμενείς κάρτες
Ο Αυτοκράτωρ
Ο Αρχιερέας
Η Δύναμη
Το Άρμα
Το Αστέρι
Ο Ήλιος
Ο Κόσμος
Η Εγκράτεια

Οι 7 Ουδέτερες κάρτες
Η Ιέρεια
Η Αυτοκράτειρα
Ο Μάγος
Οι Εραστές
Ο Ερημίτης
Η Κρίση
Ο Τροχός της τύχης


1. Αν είσαστε γεννημένος την ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Μάγος. Είναι η πρώτη κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας και συμβολίζει την αντίληψη, την επικοινωνία & τη μαγεία. Έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή, σας αρέσουν οι νέες ιδέες, είσαστε διπλωμάτης & τα καταφέρνετε σε οποιαδήποτε δυσκολία εύκολα. Είσαστε ευγενικός, εσωστρεφής & δεν σας λείπει η φαντασία.

2. Αν είσαστε γεννημένος τη ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Ιέρεια. Συμβολίζει τα μυστικά και κρυμμένα πράγματα, την εχεμύθεια χωρίς όμως εμπιστοσύνη & το ψέμα. Η μοίρα σας κρύβει δυσκολίες. Πολλές φορές επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Επίσης περιλαμβάνει κρυμμένες ασθένειες και προβλήματα υγείας.

3. Αν είσαστε γεννημένος την 3η ή 30η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Αυτοκράτειρα. Συμβολίζει την εξυπνάδα, επιτυχία, τελειότητα, πραγματοποίηση ονείρων. Εκπέμπετε γοητεία, ευσπλαχνία αλλά και εγωισμό. Σας αρέσουν τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Η ζωή σας θα έρθει σε ισορροπία μετά τα 30 σας χρόνια.

4. Αν είσαστε γεννημένος τη 4η ή 31η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Αυτοκράτωρ. Συμβολίζει την υλική επιτυχία, πλούτη, σοφία, ισορροπία, πείσμα, δυνατή θέληση, συνεχή ενέργεια, επιθυμία να οδηγείτε και να τα καθορίζετε όλα εσείς. Η ζωή σας είναι όμορφη και ισορροπημένη.

5. Αν είσαστε γεννημένος τη 5η ή 23η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Ιεροφάντης - Ο Αρχιερέας. Συμβολίζει σοφία, εξυπνάδα, μυστήριο. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, επιτυχία μετά από προσπάθεια στις επιχειρήσεις και στο γάμο σας.

6. Αν είσαστε γεννημένος την 6η ή 24η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Οι Εραστές. Συμβολίζει τον έρωτα, τη δυνατότητα επιλογής, και το πάρσιμο μιας δύσκολης απόφασης. Δεν είναι θετική κάρτα ταρώ γιατί αφορά δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της ζωή σας. Αναποδιές και διπλό γάμο (σύζυγο και εραστή ή δύο φορές γάμος).

7. Αν είσαστε γεννημένος την 7η ή 25η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Το Άρμα. Συμβολίζει την επιτυχία, το ταλέντο, τους ευκολοδιάβατοι δρόμους, τη φαντασία, την ανυπομονησία, έξαρση και τη διδακτορική συμπεριφορά. Επιτυχία σε ενέργειες που ξεκινούν την 7η ημέρα του μήνα.

8. Αν είσαστε γεννημένος την 8η ή 26η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι
Η Δικαιοσύνη
. Συμβολίζει την ισορροπία, τιμιότητα, αγνότητα, δίκαιη ενέργεια, επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο ή στις τέχνες. Δεν εμπιστεύεστε όμως εύκολα και χάνετε τις ισορροπίες εύκολότερα.

9. Αν είσαστε γεννημένος την 9η ή 27η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Ερημίτης. Συμβολίζει το διαλογισμό, την απομόνωση, τη σοφία και την πειθαρχεία. Δεν είσαστε ομαδικός τύπος ανθρώπου αφού τα καταφέρετε καλύτερα μόνος σας. Θα αντιμετωπίσετε επαγγελματικά προβλήματα με επιτυχία αν δείξετε υπομονή. Πεισματάρης, προβλήματα εξαιτίας της ανυπομονησίας, καθυστερήσεις.

10. Αν είσαστε γεννημένος τη 10η ή 28η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Τροχός. Συμβολίζει τις συχνές αλλαγές, μετακομίσεις, ζηλευτή μοίρα, τύχη. Παιχνίδια τύχης, κέρδη και σπατάλες ταυτόχρονα. Είσαστε άνθρωπος με κουράγιο και θάρρος, και δεν φοβάστε να πάρετε θέση και να ενεργήσετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Σταματήστε να είσαστε παθιασμένοι, στρεσαρισμένοι, ασταθείς.

11. Αν είσαστε γεννημένος ημέρα 11, 29 οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Δύναμη. Συμβολίζει το θάρρος, δύναμη, αποφασιστικότητα, συναισθηματικό εγκλοβισμό, λανθασμένη χρήση της δύναμής σας. Επιτυχία χωρίς δυσκολίες, γυναικεία βοήθεια, απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

12. Αν είσαστε γεννημένος την 12η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Κρεμασμένος. Συμβολίζει τη ψυχική θυσία. Δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Δύσκολη μοίρα. Απογοήτευση, εξάρτηση, προβλήματα υγείας.

13. Αν είσαστε γεννημένος ημέρα 13 οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Θάνατος. Συμβολίζει τα σπάσιμο το δεσμών με το παρελθόν για ένα νέο ξεκίνημα. Προσοχή στη μελαγχολία και την απαισιοδοξία που σας κυριεύει. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες και και καθαρίστε το κακό από τη ρίζα για να έχετε επιτυχία.
14. Αν είσαστε γεννημένος ημέρα 14 οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Εγκράτεια. Συμβολίζει την υγεία, ευτυχία, ισορροπία, τον φύλακα άγγελο. Μην είσαστε εγωιστές αν θέλετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Λειτουργείστε ομαδικά και θα επιτύχετε. Μη κατακρίνετε, μην δείχνετε τόσο έντονα τη δυσαρέσκεια σας και θα δείτε ότι όλα με τον καιρό θα φτιάξουν.

15. Αν είσαστε γεννημένος τη 15η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Διάβολος. Συμβολίζει την επιθυμία της κυριαρχίας, του έρωτα και του χρήματος. Έχετε ελεύθερο πνεύμα, σας αρέσει να κριτικάρετε, να κατακρίνετε, να κυριαρχείτε. Είσαστε εγωιστής και γοητεύεστε με τα φαινόμενα που δεν μπορείτε να καταλάβετε αμέσως. Να είσαστε λιγότερο κυριαρχικός, περισσότερο αλτρουιστής και τότε θα τα καταφέρετε.

16. Αν είσαστε γεννημένος τη 16η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Πύργος. Συμβολίζει τις απότομες αλλαγές κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Επηρεάζεστε από τη μοίρα σας, προσπερνάτε τα προβλήματα, προσπερνάτε τα προβοκάτσια. Γεγονότα που δεν περιμένετε, θα συμβούν, όπως θάνατος αγαπητού σας προσώπου. Αλλαγή ή χάσιμο ενός σπιτιού. Να είσαστε γενναίοι και να προβλέπετε τι θα μπορούσε να γίνει.

17. Αν είσαστε γεννημένος τη 17η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Το Άστρο. Συμβολίζει την επιτυχία, τύχη, αρμονία, προστασία του φύλακα αγγέλου. Αποφύγετε να κάνετε πλάνα για απολαβή υλικών αγαθών. Να είσαστε αλτρουιστές και θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

18. Αν είσαστε γεννημένος τη 18η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Σελήνη. Συμβολίζει τη φαντασία, συναισθηματισμό, ευαισθησία, γενναιοδωρία. Η ζωή σας είναι γεμάτη με αλλαγές και, βαθιά αισθήματα αλλά έχετε κρυφούς εχθρούς.. Αν δεν επηρεαστείτε από κανέναν και εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις τότε θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

19. Αν είσαστε γεννημένος τη 19η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Ήλιος. Συμβολίζει τη ζεστασιά, επιτυχία, υπερηφάνεια, πείσμα, αναγνώριση, τύχη. Προσοχή στην υπέρμετρη υπερηφάνεια.

20. Αν είσαστε γεννημένος την 20η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Κρίση. Συμβολίζει ευχάριστες εκπλήξεις, βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένετε, συγχώρεση. Για να έχετε επιτυχία δεχθείτε τη πραγματικότητα.

21. Αν είσαστε γεννημένος την 21η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Κόσμος. Συμβολίζει την εκπλήρωση των ονείρων σας. Είναι μία κάρτα ξεχωριστή που μπορεί να σας εκπληρώσει οποιαδήποτε επιθυμία αρκεί να μην είσαστε απαισιόδοξος & απομονωμένος.

22. Αν είσαστε γεννημένος την 22η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Τρελός. Συμβολίζει τη περιπέτεια, πάθος, επιθυμία για οποιοδήποτε ταξίδι. Για να έχετε επιτυχία πρέπει να είσαστε πιο σταθερός, να σκέφτεστε περισσότερο πριν ενεργήσετε, να παραμερίσετε τη υπερηφάνεια σας.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Ταρώ

Ταρώ

Οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει το ΜΕΛΛΟΝ. Η πρόβλεψη του μέλλοντος ανέκαθεν κέντριζε το ενδιαφέρον & τη φαντασία των ανθρώπων. Ας ξέραμε τι θα γινόταν την επόμενη ώρα, ημέρα, χρόνο, αιώνα, αν γνωρίζαμε την υλική ή συναισθηματική εξέλιξη των πραγμάτων, αν είχαμε τη δυνατότητα να υποσκελίσουμε τα εμπόδια που ίσως εμφανιστούν στο δρόμο μας ασφαλώς θα νοιώθαμε πιο ασφαλείς.

περισσότερα
Συμβολισμός και Ημέρα Γέννησης

Συμβολισμός και Ημέρα Γέννησης

Αν είσαστε γεννημένος την 1η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Μάγος. Είναι η πρώτη κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας και συμβολίζει την αντίληψη, την επικοινωνία & τη μαγεία. Έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή, σας αρέσουν οι νέες ιδέες, είσαστε διπλωμάτης & τα καταφέρνετε σε οποιαδήποτε δυσκολία εύκολα.

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις