αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Τοξότης

Για το ζώδιο Τοξότης το έτος 2022 θα είναι αρκετά κερδοφόρο. Η σκληρή δουλειά σας θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί περισσότερο από όσο φανταζόσασταν. Έχετε ένα πολύ ευνοϊκό έτος μπροστά σας εκμεταλλευτείτε το.

Σταδιοδρομία, εισόδημα και κέρδη
Οι συγγενείς σας θα σας βοηθήσουν οικονομικά. Θα απολαύσετε την εκτίμηση του κοινωνικού σας κύκλου και της παραδοχή του. Θα λάβετε σημαντικές και θαρραλέες αποφάσεις που θα έχουν τα επιθυμητά θετικά αποτελέσματα. Θα ξεπεράσετε τους στόχους που έχετε θέσει και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Προβλέπετε να λάβετε προαγωγή ή ακόμα να μετακινηθείτε για εργασία στο εξωτερικό, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Μην δημιουργήσετε προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σας και τους προϊστάμενούς σας. Οι δαπάνες και τα έξοδα αυξάνονται οπότε και εσείς θα κοιτάξετε για μια θέσει εργασίας με καλύτερο μισθό.

Αγάπη, οικογένεια και κοινωνική ζωή
Η διέλευση του πλανήτη Δία από το 12ο οίκο δείχνει ότι αυτή τη στιγμή έχετε την ικανότητα να διευρύνετε τον πνευματικό σας πλούτο. Θα το καταφέρεται με συζητήσεις και κοινωνικές συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να βρείτε ένα πρόσωπο που ενεργεί ως πνευματικός δάσκαλος για σας, αλλά να θυμάστε ότι ένα τέτοιο πρόσωπο μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, ακόμα και ο φίλος σας, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος που αναγνωρίζεται δημόσια ως δάσκαλος, ο οποίος θα σας βοηθήσει και σε θέματα που απασχολούν ακόμα και την οικογένειά σας. Οι σχέσεις αγάπης ή οι σχέσεις με τον / την σύζυγο σας πρόκειται να είναι καλές. Ο σύζυγό σας θα μπορούσε να είναι αυτός που θα σας εκπαιδεύσει σε νέες δραστηριότητες. 

Εκπαίδευση και ταξίδι 
Η διέλευση του πλανήτη Κρόνου από το 9ο οίκο δείχνει ότι τα επαγγελματικά ταξίδια είναι ευνοημένα και θα έχουν επιτυχία. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια θα έχετε ξαφνικά κέρδη. Όσοι σπουδάζουν θα πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι με τις σπουδές τους και να δώσουν έμφαση στη μελέτη κατά τη διάρκεια εξετάσεων ή παραδόσεων εργασιών.

Υγεία
Προσοχή στην υγεία των γονιών σας. Δώστε την αμέριστη προσοχή για την υγεία τους και επικοινωνήστε με γιατρό για συχνή παρακολούθηση. Ο διερχόμενος πλανήτης Δίας δείχνει μερικά προβλήματα και στην υγεία σας. Δείχνει επίσης τις διανοητικές εντάσεις κατά αυτήν την περίοδο. Οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη ή πίεση θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μερικά προβλήματα. Αλλά θα αισθανθούν στην πορεία πολύ καλύτερα με την σωστή φαρμακευτική θεραπεία.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις