αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Ιχθείς

Για το ζώδιο Ιχθείς το έτος 2022 θα σας φέρει περισσότερες και πιο σοβαρές ευθύνες. Η υγεία σας είναι σταθερή. Η σχέσεις σας με την οικογένειά σας και το σύντροφό σας πρόκειται να είναι καλές

Σταδιοδρομία, εισοδήματα και κέρδη
Ο πλανήτης Κρόνος διέρχεται από τον 6ο οίκο κάτι που δεν ευνοεί την γενικότερη ανάπτυξη στη ζωή σας.  Δεν έχετε αναγνωριστεί στη εργασία σας κάτι που θα αργήσει να γίνει, παρόλη την σκληρή εργασία σας. Οι ευθύνες θα είναι πολλές και μεγάλες και δύσκολα θα ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των ανώτερών σας. Η αποτελεσματικότητά σας ως άνθρωπος θα εξεταστεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σύντομα θα αξιολογηθεί με οικονομική απολαβή και βράβευση.
Είναι καλή περίοδος για αλλαγή της κατοικία σας, ακόμα και του τόπου διαμονής σας. Οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό κάτι όμως που θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε με την κατάλληλη προσπάθεια. Προσοχή στις οικονομικές σας συνδιαλλαγές, αγορές δάνεια, πωλήσεις κτλ.

Αγάπη, οικογένεια και κοινωνική ζωή
Ο διερχόμενος πλανήτης Δίας από τον 5ο οίκο δείχνει τις καλές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας και τους αγαπημένους σας. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό  σας πρόκειται να είναι καλή και σταθερή το έτος 2022. Η οικογενειακή ζωή σας θα είναι ειρηνική. Εάν δεν είστε παντρεμένοι ενδέχεται να παντρευτείτε. Υπάρχουν επίσης ενδείξεις της γέννησης ενός παιδιού στην οικογένειά σας. 

Εκπαίδευση και ταξίδι 
Θα έχετε ευκαιρίες για μεγάλης διάρκειας ταξίδι, για σπουδές ή μεταπτυχιακό ή ακόμα και διαμονή σε ξένη χώρα για εργασία. Γίνεστε σοφότερη και ωριμάζετε μέσα από την μελέτη και την συζήτηση καθώς ο 9ο οίκος ευνοεί την μάθηση και την εκπαίδευση. Αν είσαστε ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, θα εμφανιστεί ευκαιρία συνεργασία από το εξωτερικό η οποία θα σας αποφέρει κέρδη και γνωριμίες. Σαν φοιτητές, μαθητές θα λάβετε τις ανταμοιβές που δικαιούστε και όλη σας η προσπάθεια θα αξιολογηθεί αξιοκρατικά.

Υγεία
Η διέλευση του πλανήτη Κρόνου από τον 6ο οίκο δείχνει ότι πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Αν είσαστε αθλητής εξετάστε οποιαδήποτε μικροενόχληση αισθανθείτε.  Φροντίστε να μην επιβαρύνετε τον οργανισμός σας με φάρμακα και βιταμίνες που δεν χρειάζεστε. Η φυσική άσκηση, περπάτημα , τρέξιμο, θα βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε προβλήματα υγείας.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις