αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Δίδυμοι

Για τους Διδυμους η χρονιά αυτή θα δώσει κέρδη & επαγγελματική ικανοποίηση. Προετοιμαστείτε για εκπαιδευτικά ταξίδια, ίσως και διαμονή σε άλλη χώρα για σπουδές. Η υγεία σας σε γενικές γραμμές θα είναι καλή.

Σταδιοδρομία, εισοδήματα και κέρδη
Η διέλευση του Δία από το 6ο οίκο δείχνει ότι το 2022 είναι καλή περίοδος για την εργασία σας. Η διέλευση του Δία θα σας δώσει τη δύναμη και τη ενεργητικότητα  για να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε. Έχετε όλα τα προσόντα και το έτος 2022 σας ευνοεί να προσπαθήσετε για προαγωγή ή ακόμα να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα και ευθύνες στην εργασία σας. Το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας εκτιμήσει και θα σας ανταμείψει ανάλογα. Οι εχθροί σας θα νικηθούν και θα νιώσουν αδύναμοι μπροστά σας.

Αγάπη, οικογένεια και κοινωνική ζωή
Η διέλευση του Κρόνου από το 3ο οίκο πρόκειται να έχει επιπτώσεις στις διανοητικές ικανότητες συγκέντρωσης και στις συνήθειές σας. Η δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, συναδέλφους σας, την οικογένειά σας, τους φίλους κτλ, πρόκειται να επηρεαστεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μεγαλύτερο πρόβλημα θα έχετε με αυτούς που σας έχουν συνηθίσει να συμπεριφέρεστε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Η συνήθειές σας θα αλλάξουν, κάτι που θα τρομάξει περισσότερο το οικογενειακό σας περιβάλλον και τους φίλους σας.

Εκπαίδευση και ταξίδι 
Θα πραγματοποιήσετε εκπαιδευτικά ταξίδια. Όσοι από εσάς αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε το μεταπτυχιακό σας ή οποιεσδήποτε άλλες σπουδές στο εξωτερικό, με την απαιτούμενη προσπάθεια από την μεριά σας θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Τα ταξίδια με περιπετειώδες προφίλ θα σας συναρπάσουν και θα σας γεμίσουν τις μπαταρίες σας. Επιδιώξτε να λάβετε μέρος σε ομάδα που διοργανώνει εκδρομές σε βουνό και θάλασσα.

Υγεία
Η υγεία σας σε γενικές γραμμές θα είναι καλή για όλο το έτος 2022. Θα πρέπει να προσέξετε αν είσαστε παντρεμένος /η την υγεία του / της συζύγου σας. Επίσης θα ανησυχήσετε για την υγεία των γωνιών σας οι οποίοι θα περάσουν μια περίοδο δύσκολη για την υγεία τους, σύντομα θα το ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας τους μαζί με την δικιά σας βοήθεια και συμπαράσταση.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις