αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Λέων

Για το ζώδιο Λέων αυτό το έτος σημαίνει περισσότερες ευθύνες και περισσότερα κέρδη, κέρδη που θα έρθουν μέσα από συνεργασίες κι δημόσιες σχέσης.  Περισσότερο προσοχή στην υγεία σας και σε τραυματισμούς στο κεφάλι.

Σταδιοδρομία, εισόδημα και κέρδη
Η διέλευση του Κρόνου από το 1ο οίκο σας δίνει πολλές ευθύνες και σοβαρές. Μην κάνετε πρόγραμμα για μακροπρόθεσμα projects, εργασίες, συνεργασίες.  Αυτός ο χρόνος, έτος 2022, είναι χρόνος της ενδοσκόπησης. Περισσότερο έρχεστε σε επαφή με τον εαυτό σας. Θα αισθανθείτε κουρασμένη και βαριεστημένη με την κατάσταση της ζωής σας. Η πραγματική λύση όμως για να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση είναι η σκληρή δουλειά και η θέληση. Όσο κουρασμένος και αν αισθάνεστε προσπαθήστε να κάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε, από όσα πιστεύετε ότι αντέχετε. Θα αποκτήσετε υλικά αγαθά και κέρδη μέσα από κερδοφόρες συνεργασίες και συμμαχίες. Οι αντίπαλοί σας θα εξασθενήσουν και θα έρθετε στο προσκήνιο με την βοήθεια συνεργασιών. Η διερχόμενος Δίας από το 10ο οίκο σας δίνει δυνατότητα εξέλιξης στον επαγγελματικό σας τομέα.

Αγάπη, οικογένεια και κοινωνική ζωή
Η διέλευση του πλανήτη Δία από το 4ο οίκο δείχνει ότι αυτός θα είναι ένας χρόνος που θα επιδιώξετε την εσωτερική σας ψυχική ηρεμία. Ο τέταρτος οίκος είναι ο οίκος όλων των πτυχών της ενδότατης ζωής σας - το σπίτι σας, της προσωπικής ζωής σας, της οικογένειάς σας, της προηγούμενης και ενδότατης αίσθησης σας. Ο πλανήτης Δίας εδώ θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε όλους αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Αυτός είναι καλός χρόνος να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία, ακόμα κι αν δεν προγραμματίζετε να ζήσετε εκεί. Αυτή η διέλευση υποστηρίζει την εσωτερική ζωή σας, την ψυχική σας ηρεμία, είναι η στιγμή που θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να λύσετε θέματα που σας απασχολούν και αφορούν την πνευματική σας ηρεμία. Αισθάνεστε γενναιόδωροι και ανοικτοί στην οικογένειά σας, και αποκρίνεται και αυτή με τον ίδιο τρόπο. Οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, η οικογένειά σας είναι αυτή που θα σας παρηγορήσει και σίγουρα θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο από κάθε δυσκολία. Απευθυνθείτε σε αυτή και δώστε την ευκαιρία και τον χρόνο να σας βοηθήσουν. Πάρτε την απόφαση να παντρευτείτε αν το νιώθετε έστω και ελάχιστα. Ο γάμος σας θα πετύχει. Προσοχή στη βαθιά εσωτερική δυσαρέσκεια που μπορεί να σας οδηγήσει σε χρόνια κατάθλιψη.

Εκπαίδευση και ταξίδι 
Η διέλευση του πλανήτη Δία από το 4ο οίκο,  που είναι επίσης ένας πρωταρχικός οίκος για την εκπαίδευση, είναι ευνοϊκή για όλα τα θέματα σχετικά με την εκπαίδευση. Οι σπουδαστές πρέπει να αναμείνουν τα καλά αποτελέσματα κατά αυτήν την διέλευση. Ευνοούνται και τα ταξίδια, ιδιαίτερα αυτά που έχουν σκοπό τον τουρισμό και την διασκέδαση.

Υγεία
Υπάρχουν ενδείξεις μερικών προβλημάτων σχετικά με την υγεία σας. Προσοχή σε ατυχήματα και τραυματισμούς στο κεφάλι σας. Είσαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. Οι άνθρωποι που πάσχουν από τις χρόνιες παθήσεις πρέπει περιοδικά να παρακολουθούνται από γιατρό.  Πρέπει επίσης να κρατήσετε τον έλεγχο στις διαιτητικές συνήθειές σας, δεδομένου ότι οποιαδήποτε απροσεξία από τη μεριά σας μπορεί να σας εμφανίσει προβλήματα υγείας.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις