αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Αιγόκερως

Για το ζώδιο Αιγόκερως αυτό το έτος πρόκειται να είναι το καλύτερο έτος για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και τα κέρδη. Θα λάβετε βοήθεια  από τους φίλους σας. Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σας θα γίνουν καλύτερες. Η υγεία σας θα είναι σταθερή και για αυτούς που σπουδάζουν θα πρέπει να περιμένουν καλά αποτελέσματα για το έτος 2022. 

Σταδιοδρομία,  εισόδημα και κέρδη
Η διέλευση του πλανήτη Κρόνου από τον 8 οίκο δείχνει ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τους γύρω σας για οικονομική υποστήριξη. Μπορεί να μην έχουν το οικονομικό υπόβαθρο ή να μην θέλουν να σας βοηθήσουν.  Η στάσεις σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα οικονομικό αντιμετωπίσετε πρέπει να είναι με ψυχραιμία και υπομονή. Προσπαθήστε να μην εξαρτάστε από άλλους οικονομικά. Προσπαθήστε να ξεχρεώνετε τα δάνεια σας έγκαιρα. Διερχόμενος ο πλανήτης Δίας από τον 11ο οίκο δείχνει αυτή τη στιγμή τις ελπίδες σας, τα ιδανικά και οι επιθυμίες για το μέλλον σας.

Θα πάρετε το όνομα και τη φήμη και η φήμη σας θα αυξηθεί στον κοινωνικό κύκλο σας. Θα γίνετε πρακτικότεροι και θα προσπαθήσετε να αναλύσετε τα προβλήματα ζωής με έναν πρακτικό και λογικό τρόπο και να αποκομίσετε τα επιθυμητά οφέλη. Θα πάρετε την επιθυμητή βοήθεια από τους ανώτερούς σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες και τα έξοδά σας.

Αγάπη, οικογένεια και κοινωνική ζωή
Η διερχόμενος πλανήτης Δίας από τον 5ο και 7ο οίκο δείχνει ότι είναι καιρός να δείξετε περισσότερη αγάπη στην οικογένειά σας και στην σχέση σας. Οι σχέσεις σας με τους συνεταίρους και τους ανθρώπους γύρω σας πρόκειται να γίνουν καλύτερες. Οι σχέσεις σας με τους ηλικιωμένους και συγκεκριμένα με τους συγγενείς σας, παππού, γιαγιά, πρόκειται να γίνουν και αυτές καλύτερες. Ο γάμος σας με την επιρροή του πλανήτη Δία θα ευτυχίσει.

Εκπαίδευση και ταξίδι 
Διερχόμενος πλανήτης Δίας ευνοεί την επιτυχία στους διαγωνισμούς και την εκπαίδευση. Θα μπορούσατε να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς και επίσημους λόγους κατά τη διάρκεια του έτους 2022. Τα μέτρια κέρδη είναι υποδειγμένα από τα ταξίδια σας το έτος 2022.

Υγεία
Η υγεία σας θα είναι ικανοποιητική κατά την περίοδο του 2022. Εάν δοκιμάζετε οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα με την υγεία σας, είναι συνετό τα επισκεφτείτε γιατρό. Μην παραμελήσετε την υγεία των παιδιών σας.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις