αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Σκορπιός

Για το Ζώδιο Σκορπιός το έτος 2022 θα αποφέρει κέρδη. Είναι ιδανική χρονιά να συγκεντρώσετε τα κέρδη σας και να επενδύσετε. Η αγορά αυτοκινήτου θα είναι καλή επένδυση. Όσοι σπουδάζουν θα έχουν επιτυχίες το έτος 2022. Οι σχέσεις σας με την οικογένειά σας θα είναι καλές. Δώστε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας.

Σταδιοδρομία, εισόδημα και κέρδη
Η διέλευση του πλανήτη Κρόνου από το 10ο οίκο θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκομίσετε όλα τα οφέλη των προσπαθειών σας των προηγούμενων ετών. Η σκληρή δουλειά σας θα φέρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στο 2022. Στον επαγγελματικό τομέα θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλό για εσάς. Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο ώστε να έχετε κέρδος ανάλογο των ευθυνών. Μην εμπιστεύεστε εύκολα καταστάσεις και ανθρώπους. Μετρήστε τα θετικά και αρνητικά πριν ενεργήσετε. Μπορεί το 2022 για εσάς να είναι έτος της καταστροφής. Οι αρνητικές ενέργειες, που έχετε εξαπολύσει στο παρελθόν μπορούν να έχουν αρνητικές συνέπειες τώρα. Μπορείτε να ελέγξετε τα αποτελέσματα το δύσκολων γεγονότων με το να σκέφτεστε και να υπολογίζετε κάθε σας βήμα, κάθε σας επόμενη κίνηση. Ένας άλλος κίνδυνος που μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης να δώσετε μεγαλύτερο βάρος στην εργασία σας και να αγνοείτε τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή σας. Μην παραμελείτε την οικογένειά σας, δώστε την απαραίτητη προσοχή και χρόνο στα παιδιά σας.

Τα χρέη αυξάνονται θέτοντας σας κινδύνους απώλειας μεγάλου χρηματικού ποσού. Μπορείτε να το αποφύγετε μελετώντας τη κάθε σας κίνηση. Ευνοείται η αγορά ακινήτου ή αυτοκινήτου. Αν έχετε εμπλακεί με κάποια νομική υπόθεση, η απόφαση θα είναι θετική για εσάς και τα νέα ευχάριστα. Πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, προσπαθήστε να έχετε τελειώσει με όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Δώστε χρόνο στους άλλους, ίσως να έχουν δίκιο όταν σας λένε να ηρεμήσετε. Η ταραχώδης ζωή σας, σας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους. Ηρεμήστε και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να χαλαρώσει.
Οι ανταμοιβές σας δεν θα είναι ισάξιες των προσδοκιών σας και της σκληρής εργασίας. Κάντε υπομονή και τα πράγματα θα αλλάξουν. Παρόλα αυτά περιορίστε τα έξοδα.

Αγάπη, οικογένεια και κοινωνική ζωή
Οι σχέσεις θα είναι καλές σε γενικές γραμμές. Θα λάβετε οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σας. Θα υπάρξουν εντάσσεις λόγω του ταραχώδους προγράμματος του οποίου έχετε, πρέπει να χαλαρώσετε λίγο κατά αυτήν την μεταφορά και να δώσετε χρόνο σε εσάς και την οικογένειά σας.

Εκπαίδευση και ταξίδι 
Είναι η κατάλληλη χρονιά για να αλλάξετε κατοικία. Αυτοί που σπουδάζουν αναμένεται να έχουν καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις τους. Μέσω κάποιου ταξιδιού, θα έχετε κέρδος.

Υγεία
Θα δοκιμαστούν όσοι πάσχουν από καρδιακές παθήσεις. Γενικότερα θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις