αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Καρκίνος

Για το Ζώδιο Καρκίνος το έτος 2022 θα υπάρξουν εμπόδια στην επαγγελματική σταδιοδρομία και οικονομικές απώλειες. Καλός χρόνος για τις σχέσεις σας με το άλλο φίλο. Λάβετε μέρος σε ερευνητικά προγράμματα, έχετε πολλές πιθανότητες να έχετε σημαντικά οφέλη. Απαιτείτε προσοχή με την υγεία σας.

Σταδιοδρομία, εισόδημα και κέρδη
Η διέλευση του Κρόνου από το 2ο οίκο θα σας κάνει να καταλάβετε ότι τα πνευματικά αγαθά είναι σημαντικότερα από τα υλικά αγαθά στη ζωή. Αυτή η διέλευση θα δημιουργήσει εμπόδια και δυσκολίες στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Δώστε προσοχή στα έξοδά σας, μην κάνετε άσκοπες σπατάλες. Θα ήταν συνετό να κρατήσετε στην άκρη κάποια χρήματα για «ώρα ανάγκης».

Προσπαθήστε να μην δίνετε τόσο μεγάλη βαρύτητα στους υλικούς στόχους που έχετε θέση, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να ξεφύγετε από τα ιδανικά σας και την ψυχική σας ηρεμία.  Προσοχή στις πληρωμές λογαριασμών, ή μισθών εάν είσαστε εργοδότης.  Το έτος 2022, προσπαθήστε να μην αλλάξετε επαγγελματικούς στόχους, υποχρεώσεις, ή αλλαγή επαγγέλματος ή γενικότερα εργασίας. Η διέλευση του Δία από το 5ο οίκο σημαίνει ότι εάν εργάζεστε σε έναν δημιουργικό ή καλλιτεχνικό τομέα, μπορείτε ενδεχομένως να κάνετε περισσότερα χρήματα από τα συνηθισμένα με την τέχνη σας.

Οικογένεια και κοινωνική ζωή
Η διέλευση του Δία από το 5ο οίκο θα ευνοήσει τις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας, με το ταίρι σας με την οικογένειά σας γενικότερα θα γίνουν καλύτερες, θα βελτιωθούν. Θα αποκομίσετε νέες ερωτικές εμπειρίες καθώς θα νιώσετε ελεύθεροι στο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και το τι νιώθετε στους γύρω σας.

Εκπαίδευση και ταξίδι 
Ευνοείται εκπαιδευτικό ή ερευνητικό ταξίδι. Σαν φοιτητές / μαθητές θα αντιμετωπίσετε μερικά εμπόδια και δυσκολίες που σύντομα με ωριμότητα θα αντεπεξέλθετε και θα βγείτε αλώβητοι από κάθε δυσκολία.

Υγεία
Φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Προσοχή σε ατυχήματα γιατί είσαστε επιρρεπής σε αυτά. Οι άνθρωποι που πάσχουν από τις χρόνιες παθήσεις θα μπορούσαν να προσέξουν περισσότερο.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις