αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Υδροχόος

Για ζώδιο Υδροχόος αυτό το έτος ευνοεί την πρόοδο στην επαγγελματική  σταδιοδρομία και τη φήμη μέσω της σκληρής εργασίας. Η μεγαλύτερη έννοια σας θα είναι το επάγγελμα σας, για το έτος 2022. Θα υπάρξουν αψιμαχίες ανάμεσα στους συζύγους καθώς και μικροκαβγάδες. Πρέπει να προσέξετε την υγεία σας.

Σταδιοδρομία, εισόδημα και κέρδη
Ο πλανήτης Κρόνος διέρχεται από τον 7ο οίκο και ευνοεί την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι συνάδελφοί σας θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς. Η διέλευση του πλανήτη Δία από τον 10ο οίκο δείχνει ότι η προσοχή σας θα στραφεί προς το επάγγελμα, τη σταδιοδρομία, την κοινωνική θέση και τη φήμη σας. Το έτος 2022 ευνοεί την πρόοδό σας σε όλους του παραπάνω τομείς. Αρκεί να δώσετε την αμέριστη προσοχή σας και να μετρήσετε τις ευκαιρίες και δυνατότητές σας. Θέστε στόχους εφικτούς.  Μην είσαστε εγωιστές και δείτε την πραγματικότητα των ικανοτήτων σας. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας και τις ικανότητές σας. 
Θα αισθανθείτε επίσης βεβαιότεροι για σας, προσέξτε όμως μην πέσετε στην παγίδα και παρασυρθείτε σε μεγαλύτερους στόχους που στη πραγματικότητα ποτέ δεν θα φτάσετε. Μην προσπαθήσετε να επενδύσετε ή να «ανοιχτείτε» επιχειρηματικά.

Αγάπη, οικογένεια και κοινωνική ζωή
Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του πλανήτη Κρόνου από τον 7ο οίκο θα ανακαλύψετε ότι οι στενές σχέσεις σας με συναδέλφους σας και συνεργάτες σας θα σας φέρουν δυσκολία. Πρέπει να φροντίσετε τις σχέσεις σας με το συνεργάτη σας στην επιχείρηση και τους συνεταίρους σας, δώστε προσοχή με την συμπεριφορά σας που μπορεί να παρεξηγηθεί. Αυτή η διέλευση συμπίπτει συχνά με μια συζυγική διαταραχή. Ακόμη και ένας καλός γάμος θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του, όμως μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάθε δυσκολία και πρόβλημα με όπλο την υπομονή σας και την κατανόηση που δείχνετε στα προβλήματα τους συντρόφου σας.

Εκπαίδευση και ταξίδι 
Η διέλευση του πλανήτη Δία από τον 10ο οίκο δείχνει ότι θα αισθανθείτε βεβαιότεροι για σας, ότι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε κάθε δυσκολία που θα βρείτε στα επαγγελματικά ή αναψυχής ταξίδια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε εργασία. Σκεφτείτε αρκετά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των επιλογών σας. Αν σπουδάζετε, ακολουθείστε πιστά το πρόγραμμά σας και μην ξεφύγετε καθόλου από αυτό ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Υγεία
Προστατέψτε την υγεία σας και γενικότερα τον εαυτό σας από μολύνσεις, ασθένειες, ατυχήματα κ.λ.π Θα νιώθετε συχνά αδυναμία στην εργασία σας κάτι που μπορεί να λυθεί με συμβουλή από τον γιατρό σας.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις