αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Κριός

Για τους Κριούς αυτό το έτος πρόκειται να είναι καλό όσο αφόρά  την επιχείρηση / το επάγγελμα. Οι  σχέσεις με τα παιδιά θα είναι δύσκολες, να θα πρέπει να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια. Το έτος 2022 δεν είναι καλό έτος για τις έγκυες γυναίκες κριούς.


Σταδιοδρομία, εισόδημα και κέρδη
Η διέλευση του Δία από το 8ο οίκο ευνοεί τους κριούς στον επαγγελματικό τομέα και στον οικονομικό τομέα. Το έτος 2022, πρόκειται να είναι ένα καλό έτος για την επιχείρηση /το επάγγελμα. Οι νέες συνεργασίες που θα συνάψετε θα ευδοκιμήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είναι ο κατάλληλος καιρός για να πάρετε κάποιο δάνειο. Μην διστάσετε να «ανοιχτείτε» οικονομικά. Τολμήστε, το 2022 είναι η χρονιά σας για να αντεπεξέλθετε στις οικονομικές δυσκολίες.
Μην διστάσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ή να πάρετε κάποιο ρίσκο. Το έτος 2022 σας ευνοεί. Θα παρατηρήσετε σύντομα αύξηση των κερδών σας και τις επιθυμίες σας να εκπληρώνονται. Στον εργασιακό σας χώρο θα σας εκτιμήσουν για τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Η διέλευση του Κρόνου από το 5ο οίκο σημαίνει οποιοδήποτε πράγμα επιτυγχάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι το αποτέλεσμα της σκληρής εργασίας. Θα έχετε μια πειθαρχημένη προσέγγιση στη δημιουργική δραστηριότητα από είχατε στο παρελθόν. Βάλτε στόχους εφικτούς, μελετήστε πριν θέσετε τα όρια της επιτυχίας σας.

Αγάπη, οικογένεια και κοινωνική ζωή
Η διέλευση του Κρόνου από το 5ο  οίκο δείχνει ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τρόπους για να προβάλετε τα προτερήματα σας στο οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον. Θα αποκτήσετε περισσότερες ευθύνες που αφορούν τα παιδιά της οικογένειάς σας, μην ανησυχείτε θα τα φέρετε σε πέρας. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάθε σύγκρουση με συγγενικό σας πρόσωπο. Θα νιώσετε πολλές φορές ότι αποφεύγετε ανθρώπους που μπορούν να σας δώσουν λύσεις σε οικογενειακά σας προβλήματα. Δώστε την ευκαιρία και την δυνατότητα σε τρίτους μέσα από συζήτηση να σας βοηθήσουν.  Αποφύγετε τυχερά παιχνίδια και γενικότερα τζόγο. Οι φίλοι σας, θα σας εκτιμήσουν και θα καταλάβουν την αξία σας ως φίλος, ως σύζυγος, ως ταίρι, ως γονέας.

Εκπαίδευση και ταξίδια 
Αν ατιμάζεστε να δώσετε εξετάσεις σε διαγωνισμούς γραπτούς (πανελλαδικές, πτυχίο, σχολείο, νέα εργασία), προγραμματίστε κατάλληλα ο χρόνο σας και ακολουθείστε το πρόγραμμα πιστά. Θα βρείτε δυσκολία στο αντεπεξέλθετε στους γραπτούς διαγωνισμούς. Τα επαγγελματικά ταξίδια καθώς και τα ταξίδια αναψυχής είναι δυνατόν να έχουν επιτυχία το έτος 2022, αρκεί να γίνει σωστός προγραμματισμός της διαμονής σας και των δραστηριοτήτων σας. Προσοχή στα παιδιά που θα ταξιδέψουν μαζί σας.

Υγεία
 Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικές την περίοδο της εγκυμοσύνης μέσα στο έτος 2022. Η υγεία σας σε γενικές γραμμές θα είναι καλή, με σωστή φαρμακευτική πρόληψη θα αντεπεξέλθετε σε δύσκολες φάσης της υγείας σας.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις