αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο 2022 Ζυγός, horoscope

Ωροσκόπιο 2022 Ταύρος

Για τους Ταύρους το έτος 2022 θα φέρει την επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα κατόπιν σκληρής εργασίας. Σίγουρα θα λάβετε βοήθεια από τους γύρω σας για την προώθηση των στόχων σας, θα λάβετε νέες ευθύνες, θα έχετε επιτυχία σε όλα τα είδη των σχέσεων αυτό το έτος. Η υγεία σας θα είναι καλή και οι φοιτητές θα επιτύχουν μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς και του προγραμματισμού.


Σταδιοδρομία, εισοδήμα και κέρδη
Στον επαγγελματικό τομέα, μέσω της καθαρής σκληρής εργασίας, θα έχετε κέρδη και μπορείτε να λάβετε την αναγνώριση και τις επευφημίες του περιβάλλοντός σας. Η πρόοδος στο επάγγελμα και την κοινωνική ζωή είναι υποδειγμένη αυτή τη χρονιά. Θα αποκτήσετε νέους εχθρούς. Ίσως να αλλάξετε εργασία με καλύτερες συνθήκες εργασιακές καθώς και οικονομικές.
Η διέλευση Δία από το 7ο οίκο δείχνει ότι θα μπορούσατε να εμπιστευτείτε ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στην προσωπική καθώς επίσης και επαγγελματική ζωή σας. Θα πραγματοποιήσετε συνεργασίες κερδοφόρες με ανθρώπους εκτός των συνόρων της Ελλάδας.

Αγάπη, οικογένεια και κοινωνική ζωή
Η διέλευση του Κρόνου από το 4ο  οίκο δείχνει ότι πρέπει να πάρετε νέες αρμοδιότητες για τη ζωή σας και να προχωρήσετε σταθερά στη πορεία που έχετε χαράξει το έτος 2006. Θα έρθουν στην επιφάνεια νέα οικογενειακά προβλήματα. Χρέη για επισκευή ή ανακαίνιση του σπιτιού σας θα εμφανιστούν μέσα στο έτος 2022.  Η διέλευση του Δία από το 7ο οίκο δείχνει ότι θα μπορούσατε να επιστρέψετε σε παλαιότερη σχέση που δεν είχε αίσια κατάληξη. Σε γενικές γραμμές αυτή η διέλευση ευνοεί όλων των ειδών τις συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου. Θα πρέπει να προσέξετε να μην δώσετε περισσότερη σημασία στην εργασία σας και όχι στη οικογένειά σας. Η ισορροπία σπίτι - εργασία θα σας αποφέρει και ψυχική ισορροπία.

Εκπαίδευση και ταξίδι 
Οι φοιτητές και γενικότερα όσοι σπουδάζουν, θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η σκληρή εργασία είναι το κλειδί της επιτυχίας για το έτος 2022. Θα μπορούσατε να ταξιδέψετε σε προορισμούς που θα σας προσφέρουν εκτός από διασκέδαση, και γνώση, πχ τόπους και περιοχές με μουσεία.

Υγεία
Η υγεία σας πρόκειται να είναι άριστη το έτος 2022. Οι άνθρωποι που πάσχουν από τις ασθένειες ή οποιεσδήποτε χρόνιες παθήσεις πρέπει να αναμείνουν την ανακούφιση και τη θεραπεία αυτή τη χρονιά. Προσοχή στο τι τρώτε, ιδιαίτερα όταν το φαγητό σας το προσφέρουν σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, οπότε και δεν γνωρίζετε την προέλευσή του. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις να παρουσιάσετε προβλήματα υγείας στο πεπτικό σας σύστημα.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις