αστρολογία

Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις    Τηλεφωνικές Αστρολογικές Προβλέψεις   
Ωροσκόπιο - Αστρολογία

Ωροσκόπιο - Αστρολογία

Κατά γράμμα σημαίνει ¨Ένας χάρτης με τη μορφή που είχε ο ουρανός τη στιγμή που γεννηθήκαμε¨.
Αντιστοιχεί στη γραφική αναπαράσταση του ηλιακού μας συστήματος και καταδεικνύει τις θέσεις των πλανητών και τις μεταξύ τους αποστάσεις τη στιγμή της γέννησης μας. Οι αστρολόγοι σχεδιάζουν το ωροσκόπιο σε ένα κυκλικό διάγραμμα και το υπολογίζουν λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία, τον τόπο(γεωγραφικό μήκος και πλάτος) και την ακριβή ώρα γέννησης. Συνεπώς, τα ωροσκόπιο μας ή γενέθλιοι χάρτες, αποκαλύπτουν στοιχεία μοναδικά για εμάς, τη προσωπικότητα μας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας και το μέλλον μας αρκεί να γνωρίζουμε τον ακριβή χρόνο & και τόπο γέννησης μας.

Αυτό συμβαίνει ακριβώς μετά τη γέννηση μας γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή αποτελούσαμε με τη μητέρα μας ένα οργανισμό.
Τη στιγμή της γέννησης, το νέο σώμα δέχεται ακτινοβολίες από τα μαγνητικά πεδία των πλανητών. Τη ίδια στιγμή, ακτινοβολίες δέχεται και η Γη αλλά και ο τόπος που γεννήθηκε το άτομο. Όλα αυτά σημαδεύουν τον άνθρωπό και παίζουν καταλυτικό ρόλο στη εξέλιξη ολόκληρης της ζωής του.

Οι επιδράσεις αυτές δημιουργούνται βέβαια από όλα τα ουράνια σώματα, περισσότερο όμως από τον Ήλιο, τη Σελήνη και τους Πλανήτες που βρίσκονται πιο κοντά στη Γη.
Έτσι το βασικότερο ρόλο στην ανάλυση του ωροσκοπίου τον παίζουν αυτοί καθώς επίσης και η ομάδα των δώδεκα αστέρων που αποκαλούμε Ζώδια.

Παρόμοια αστρολογικά άρθρα

Ωροσκόπος (ASC)

Ωροσκόπος (ASC)

Ωροσκόπος είναι το ζώδιο ή σημείο το οποίο ανατέλλει στον ορίζοντα τη στιγμή της γέννησης μας. Από αυτό αρχίζει το ωροσκόπιο μας & μπορούμε να το προσδιορίσουμε αν γνωρίζουμε την ακριβή ώρα γέννησης μας.

περισσότερα
Ωροσκόπιο - Αστρολογία

Ωροσκόπιο - Αστρολογία

Κατά γράμμα σημαίνει ¨Ένας χάρτης με τη μορφή που είχε ο ουρανός τη στιγμή που γεννηθήκαμε¨.

περισσότερα
Είναι η Αστρολογία επιστήμη;

Είναι η Αστρολογία επιστήμη;

Πολλοί αστρολόγοι προσπάθησαν να θέσουν την αστρολογία αποκλειστικά κάτω από το πρίσμα επιστημονικών αρχών επειδή για την ερμηνεία των προτύπων της ζωής, προβαίνει σε αστρονομικούς υπολογισμούς που έχουν την βάση τους σε αποδεδειγμένες επιστημονικές αρχές.

περισσότερα
Ζωδιακός Κύκλος

Ζωδιακός Κύκλος

Ζωδιακός, κατά γράμμα σημαίνει "κύκλος των ζώων".Οτιδήποτε βλέπουμε να κινείται στον ουρανό, φαίνεται να κινείται γύρω από τη Γη (για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν τη Γη κέντρο του Σύμπαντος).

περισσότερα

Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις Αστρολογικές προβλέψεις